ΣΚΕΨΕΙΣ

Ρε Μήτσο τι τους έφτιαξες πάλι;

Πέρασε ένα τρίμηνο από την τελευταία φορά που τα είπαμε… Σαν νεράκι κύλησε ο χρόνος… Έκλεισαν μόνο τα γήπεδα στη Super League 1 για να αντιμετωπιστεί η βία λες και τα τσιμέντα προκαλούν τα επεισόδια και άνοιξαν χωρίς καμία αλλαγή. Και εκεί που είπα θα πάω χαλαρός μέχρι το τέλος της σεζόν τσουπ έσκασε το θέμα με τον Τσιλούλη!

Καλά να ‘ναι το παλικάρι έρχεται στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου που εδρεύει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Την ΑΕΚΑΡΑ μας!!!

Η πλάκα όμως είναι άλλη. Μια σειρά γεγονότων που τους έχει φτιάξει ο Μήτσος… Όπου Μήτσος βλέπε Tiger! Τι τους έφτιαξες πάλι αγόρι μου; Μέχρι και τον Λεωνίδα όχι αυτόν με τους 300, αλλά τον πρώην – βετεράνο πλέον – παίκτη του Παναθηναϊκού ξεβράκωσες. Τον ανάγκασες να πει ότι ο Τσιλούλης έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ γι’ αυτό δεν έπαιξε. Εδώ τα μπράβο ανήκουν στον Λαρισαίο Σωτήρη που ζήτησε παντελονάτα να μην αγωνιστεί κόντρα στη μελλοντική του ομάδα.

Το ποιος ή τι είναι ο Τσιλούλης φυσικά δεν θα σας τα γράψει η αφεντιά μου. Υπάρχουν κι άλλα παιδιά σε αυτό το σάιτ από τα οποία θα μάθετε το ποιόν του παίκτη που πήραμε έναντι 360.000 ευρώ καθαρών αποδοχών με διετές συμβόλαιο. Εγώ απλά θα σας πω να βρείτε βίντεο με τα κατορθώματα του 29χρονου μεσοεπιθετικού και από ποιες ομάδες πέρασε για να φτάσει στην πόρτα μας. Όταν δουλεύεις μάγκες μου απλά δικαιώνεσαι. Κι αυτό το παιδί που το 2020 βρέθηκε στην πόρτα μας επί… Ίβιτς (τότε δεν έγινε η μεταγραφή) δούλεψε και τέσσερα χρόνια μετά ο καιρός τον δικαίωσε!

Ο πόνος όμως που προκάλεσε αυτή η μεταγραφή είναι άλλος. Δεν μπορούν να χωνέψουν στον Παναθηναϊκό κυρίως, κι έπειτα στον Ολυμπιακό ότι ο Σώτος ήρθε σε εμάς. Όχι δεν είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι όμως ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ. Είναι ένα ακόμα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του Ματίας. Και ο Αλμέιδα ξέρει. Για να πει “προχωρήστε για την μεταγραφή” κάτι παραπάνω γνωρίζει από εμάς που καθόμαστε στον καφενέ και κρίνουμε τους πάντες ή πίσω από αυτά τα κοινωνικά δίκτυα του σατανά και σταυρώνουμε τους πάντες και τα πάντα!!!

Αλήθεια δεν ξέρουν τα πράσινα ΜΜΕ και ο Γιαννάκης του τουρκ-κανάλ με ποιον πάνε και τα βάζουν; Δεν ξέρουν ποιος είναι ο Μελισσανίδης που όποτε θέλει τους κάνει πλάκα γιατί ξύπνησε απλά ορεξάτος και θέλει να γελάσει μαζί τους; Και το πέτυχε. Από χθες το βράδυ το διπλό της ΑΕΚ πέρασε σε δεύτερη μοίρα και όλοι ασχολούνται με τη μεταγραφή του Τσιλούλη.

Μέχρι την επόμενη μεταγραφή μας κάτι θα βρουν. Για την Ντέπυ θα μας πείτε κάτι; Αυτή την Δίδα που ανέλαβε υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στον Ολυμπιακό. Ή επειδή τα έχετε καλεί εκεί στον Παναθηναϊκό με τον Βαγγέλα δεν βγάζετε άχνα;

***Με αγάπη απ’ το ποδόσφαιρο του πεζοδρομίου, της αλάνας, των τσιμέντων. Μάκια!!!