AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Πέρασε με 14 γκολ από την Αγία Παρασκευή η ΑΕΚ

Αγωνιζόμενη με σοβαρότητα και δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία, η ΑΕΚ επικράτησε με 14-4 του Πήγασου Αγ. Παρασκευής εκτός έδρας για την 20η αγωνιστική της Futsal Super League.

Η Υπερκυπελλούχος Ελλάδας δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Πήγασο και πρόσθεσε άλλους 3 βαθμούς στο σακούλι της, παραμένοντας μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα, δίνοντας έτσι και υπεραξία στη νίκη της περασμένης εβδομάδας κόντρα στον ΑΣΕ Δούκα. Η ομάδα του Άγγελου Εμμανουηλίδη την προσεχή Τετάρτη (07/02) δίνουν το ντέρμπι Κυπέλλου κόντρα στην Αθήνα ’90 και στη συνέχεια έχουν το ρεπό τους, έχοντας έτσι την ευκαιρία να ξεκουραστούν.

Αγωνιστικά, η ΑΕΚ βρήκε γρήγορα γκολ από τους Ουέσλεϊ , Τροβάτο (2) και Ντάτη. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-4, όμως ο Ντάτης με δύο όμορφα γκολ διαμόρφωσε το 2-6 του πρώτου μέρους.

Με την έναρξη του β’ μέρους, οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 3-6, αλλά ακολούθησαν τα γκολ από τους Ντάτη, Μάνο, Ουέσλεϊ και Αδαμόπουλο, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-10. Στα τελευταία λεπτά ο Ντάτης πέτυχε άλλα δύο τέρματα, ο Πάνου πρόσθεσε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερς και ο Ουέσλεϊ «έγραψε» το τελικό 4-14.

Πήγασος Αγ. Παρασκευής – ΑΕΚ 4-14
Σκόρερς: Ουέσλεϊ (3), Ντάτης (6), Τροβάτο (2), Μάνος, Αδαμόπουλος, Πάνου.