AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παίρνει αυστηρά μέτρα η ΠΑΕ ΑΕΚ για όποιον δεν έχει εισιτήριο!

Αυστηρότατα μέτρα ενόψει της επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα θα θέσει σε ισχύ η ΑΕΚ. Από την ΠΑΕ όμως τονίζεται πως είναι αποφασισμένη να μην αφήσει απολύτως τίποτα να θέσει σε κίνδυνο την ομαλή λειτουργία του γηπέδου μας και την αδιάλειπτη παρουσία των φιλάθλων μας σε όλους αγώνες της ομάδας, αρχής γενομένης από το πρώτο εντός έδρας ματς της 18ης Φεβρουαρίου. Στο πλαίσιο αυτό θα λάβει δύο πολύ σημαντικά μέτρα.

Πρώτον, από την στιγμή που θα ανοίξει και πάλι το γήπεδό στον αγώνα με την Κηφισιά, όταν το σύστημα παρακολούθησης και ελέγχου πρόσβασης εντοπίσει οποιαδήποτε προσπάθεια κατόχου εισιτηρίου διαρκείας ή απλού εισιτηρίου να περάσει μαζί του από το τουρνικέ και δεύτερο άτομο το οποίο δεν θα έχει εισιτήριο, τότε αν πρόκειται για κάτοχο διαρκείας τότε αυτό θα ακυρώνεται άμεσα και θα αφαιρείται από τον παραβάτη.

Αν ο παραβάτης είναι κάτοχος απλού (και πάντοτε ονομαστικού) εισιτηρίου, τότε αμέσως μετά τον εντοπισμό του από το σύστημα θα μπαίνει αυτόματα σε black list και δεν θα έχει στο μέλλον τη δυνατότητα να αγοράσει ξανά εισιτήριο και δεν θα μπορέσει να ξαναμπεί στην «Αγιά Σοφιά»

Δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα να μην εντοπιστεί άμεσα όποιος επιχειρήσει να περάσει από το τουρνικέ με ένα εισιτήριο και δεύτερο άτομο χωρίς εισιτήριο!

Τέλος όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, το κλαμπ έχει βγει ήδη στην αγορά και εξετάζει τις δυνατότητες για εγκατάσταση συστήματος ελέγχου εισόδου X-Ray αντίστοιχου με αυτό που υπάρχει στα αεροδρόμια (security scanner) ώστε αυτό να χρησιμοποιηθεί στις θύρες των οργανωμένων και έτσι να τελειοποιηθεί ο έλεγχος για τυχόν επικίνδυνα αντικείμενα.