AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεφτιλισμένα πράσινα ΜΜΕ! Η ποινή του Καρλίτος έχει ανακοινωθεί πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό!

Πράσινα ΜΜΕ προσπαθούν να συνδέσουν με κάποιο τρόπο την ΑΕΚ με τη Λαμία αλλά δεν μπορούν να το καταφέρουν. Απλά φαντάζονται. Κι αυτό έρχεται ως συνέχεια της είδησης πως ο Καρλίτος δεν θα αγωνιστεί απέναντι στην Ένωση.

Από πλευράς ΑΕΚ δεν έδωσαν σημασία διότι τους αρέσει να βλέπουν τον Αλαφούζο και το παρεάκι του να χτυπιούνται διότι βλέπουν και πως το φετινό πρωτάθλημα θα χαθεί. Αντίθετα το lamiaole δεν άντεξε και τους ξεβράκωσε.

Διαβάστε το κείμενο:

Για πολλοστή φορά οι άνθρωποι του ΠΑΣ Λαμία καλούνται να αποδείξουν ότι… δεν είναι ελέφαντες. Ξαφνικά και μετά την μεγάλη ισοπαλία που απέσπασε η ομάδα μας στην έδρα του Παναθηναϊκού, «κύκλοι» των «πρασίνων» προσπαθούν να την υποβαθμίσουν με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους.

Αρχικά οι εκτός τόπου και χρόνου δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου, για τα πέναλτι που δικαιούται ο Παναθηναϊκός και δεν του καταλογίστηκαν, για τις καθυστερήσεις και για τα… θυγατρικά σωματεία. Με την πάγια τακτική τους υπόγεια οι «πράσινοι» για πολλοστή φορά προσπαθούν να συνδέσουν τη Λαμία με την ΑΕΚ. Αλλά το κάνουν ύπουλα, διότι ούτε στοιχεία έχουν, ούτε παντελόνια για να υποστηρίξουν αυτά που λένε.

Το αποκορύφωμα όμως ήρθε την Τρίτη (20/2). Όταν ξαφνικά οι δημοσιογράφοι του Παναθηναϊκού ανακάλυψαν πως ο Καρλίτος έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Βέβαια, χθες το ανακάλυψαν αυτοί, η ποινή όμως έχει ανακοινωθεί από την Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου. Πριν καν το παιχνίδι του «Απόστολος Νικολαΐδης». Τότε βέβαια δεν τους ένοιαζε. Όπως επίσης δεν θα τους ένοιαζε αν χάναμε στο μεταξύ μας παιχνίδι.

Τι σας ενοχλεί που ο Καρλίτος δεν θα αγωνιστεί σε ένα παιχνίδι από αυτά που η ήττα θεωρείται εντός προγράμματος; Που θα θέλατε εσείς να τον βάλουμε να εκτίσει; Πείτε μας τέλος πάντων να ξέρουμε και εμείς. Το γεγονός πως στο παιχνίδι μαζί σας δεν είχαμε τον βασικό μας αριστερό μπακ, τον Πέδρο Αμαράλ, σας ενόχλησε; Αυτό ήταν περίεργο; Ότι ο Σίντκλεϊ δεν θα παίξει με τον ΠΑΟΚ σας φαίνεται και αυτό περίεργο;

Εμάς ξέρετε τι μας φαίνεται περίεργο; Που εκπροσωπείτε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας και ο μηχανισμός άμυνας σας, είναι να πετάτε λάσπη στον αντίπαλο όταν δεν μπορείτε να τον κερδίσετε. Στη Φθιώτιδα αυτά ούτε στα τοπικά… ξεφτίλες!

Έτσι για την ιστορία, παραθέτουμε και το ποινολόγιο της Super League, όπως αυτό δημοσιεύτηκε την περασμένη Παρασκευή: