AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Κάτι δεν πάει καλά για τη Βασίλισσα: Μόλις μία νίκη σε επτά παιχνίδια

Το 2024 έχει μπει με εφιαλτικό τρόπο για την ΑΕΚ που μετράει σε οκτώ παιχνίδια, μόλις μία νίκη και επτά ήττες. Κάτι το οποίο έχει φέρει δυσαρέσκεια στις τάξεις του κόσμου ο οποίος αποδοκίμασε μετά και το αποψινό αποτέλεσμα κόντρα στη Μούρθια και ανάγκασε τον Ηλία Ζούρο να πει στις δηλώσεις του πως “θέλουμε τον κόσμο μαζί και όχι απέναντί μας”.

Η ΑΕΚ έχει γκρεμίσει όσα καλά προσπάθησε να δημιουργήσει στο πρώτο μισό της σεζόν. Το νέο έτος είναι καταστροφικό με μοναδική παρένθεση την νίκη στην Καρδίτσα.

Από τις 7 Ιανουαρίου και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο κλειστό των Λιοσίων, έως και σήμερα οι κιτρινόμαυροι μετρούν επτά ήττες σε οκτώ αγώνες.

Η ΑΕΚ έχει ηττηθεί από Ολυμπιακό (80-92), Απόλλωνα Πάτρας (83-75), Άρη (91-93), Κολοσσό Ρόδου (103-80) για το πρωτάθλημα, ενώ μετράει μόνο ήττες στη φάση των 16 του BCL από Προμηθέα (80-79), Χάποελ Χολόν (79-68) και τώρα από την Μούρθια (79-84) στα Λιόσια.

Αυτό όμως που κάνει τα πράγματα χειρότερα είναι πως στην παρούσα φάση δεν δείχνει η κατάσταση να αλλάζει, με την ΑΕΚ να βρίσκεται στο ναδίρ αγωνιστικά.