WEB TV

Η παρακάμερα του ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: Οι αντιδράσεις Αλμέιδα και παικτών (video)

Η ΑΕΚ παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας μια στροφή πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε 4-2 του ΠΑΣ Γιάννινα στην OPAP ARENA, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της STOIXIMAN SUPER LEAGUE 2023-24.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα προηγήθηκε στο 15’ με γκολ του Ντάμιαν Σιμάνσκι, όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ με τον Σομποτσίνσκι (35′) και τον Τζίμα (44′). Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε η αντίδραση της ΑΕΚ, που μέσα σε 10 λεπτά καθάρισε το ματς. Ο Πέτρος Μάνταλος έβγαλε δύο ασίστ για τον Έκι Πόνσε, που σκόραρε με ισάριθμες κεφαλιές στο 69’ και το 79’, ενώ στο 74’ ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς είχε κάνει το 3-2 με κοντινή προβολή.

Πριν από την έναρξη του αγώνα ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας μας Δημήτρης Μελισσανίδης τίμησε τον Ανδρέα Σταματιάδη, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Τιμής του συλλόγου «Ο Χρυσός Δικέφαλος Αετός», σε αναγνώριση της μεγάλης προσφοράς του ως ποδοσφαιριστή και αρχηγού της ομάδας, αλλά και αργότερα ως πρωταθλητή προπονητή της ΑΕΚ.

Η κάμερα του ΑΕΚ TV ήταν στη Νέα Φιλαδέλφεια και κατέγραψε όλα τα παρασκήνια της αναμέτρησης…