WEB TV

Η ατάκα του Μελισσανίδη στον Γκαρσία: Τι παιχταράς είσαι… Δεν θα σε πουλήσω ποτέ (video)

Μια ακόμη εντός έδρας νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ΑΕΚ, καθώς επικράτησε με 4-2 του Αστέρα Τρίπολης, στην OPAP ARENA, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της STOIXIMAN SUPER LEAGUE 2023-24.

Ο COSMOTE MVP του αγώνα Εκι Πόνσε ήταν αυτός που έβαλε την ομάδα μας σε τροχιά νίκης, πετυχαίνοντας δύο γκολ με ισάριθμες κεφαλιές στο 25’ και το 27’, από ασίστ των Μάνταλου και Ελίασον.

Ο Ελίσον πρωταγωνίστησε και στη φάση του 3-0 στο 43′, καθώς έπειτα από δική του κούρσα και γύρισμα ο Έρβιν Τζουκάνοβιτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στην προσπάθειά του να κόψει.

Ο Μπαρτόλο μείωσε σε 3-1 με πέναλτι στο 45+2’, ενώ ο Λιβάι Γκαρσία στο 76’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μιριτέγιο στο 90′, σε ένα παιχνίδι στο οποίο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τα κιτρινόμαυρα ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 78′ στη θέση του Πέτρου Μάνταλου.

Η κάμερα του ΑΕΚ TV ήταν στη Νέα Φιλαδέλφεια και κατέγραψε όλα τα παρασκήνια της αναμέτρησης…

Η στιγμή που έκλεψε την παράσταση ήταν η ατάκα του Δημήτρη Μελισσανίδη προς τον Λιβάι Γκαρσία: «Τι παικταράς είσαι εσύ…Δεν θα σε πουλήσω ποτέ ρε…»