AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φανέλα βασικού ο Βίντα στην Τούμπα

Ο Ντομαγκόι Βίντα επέστρεψε για τα καλά στις προπονήσεις της ΑΕΚ κι έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Ο Κροάτης στόπερ έχει επιστρέψει δυναμικά στις προπονήσεις, μετά το χτύπημα που είχε δεχθεί σε προπόνηση και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός θα πάρει φανέλα βασικού και όλα δείχνουν πως ο Ματίας Αλμέιδα ψάχνει τον παρτενέρ του. Κι αυτό διότι ο Βίντα έχει αγωνιστεί τόσο με τον Κάλενς όσο και με τον Μουκουντί στο πλάι του. Με τον πρώτο έχει παίξει εννιά φορές και με τον δεύτερο έξι.

Το δίδυμο Βίντα – Κάλενς ταιριάζει περισσότερο μιας και η ΑΕΚ μετρά οκτώ νίκες σε εννιά ματς, ενώ επτά από αυτά η ομάδα δεν δέχθηκε γκολ.

Όσον αφορά τον Νορντίν Άμραμπατ, ο Μαροκινός έκανε εκ νέου θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, και σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν θα προλάβει να δώσει το «παρών» και εκείνος στο παιχνίδι της Τούμπας.

Από εκεί και πέρα, εκτός πλάνων είναι ο Νταμιάν Σιμάνσκι, ο οποίος χθες ακολούθησε ξεχωριστό ειδικό πρόγραμμα στα Σπάτα.