AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Έκοψαν πίτα τα ποδοσφαιρικά τμήματα της ΑΕΚ

Πίτα έκοψαν το Ποδόσφαιρο Γυναικών (συμπεριλαμβανομένου και του Futsal Γυναικών) καθώς και το Futsal Ανδρών, το βράδυ της Τρίτης (28/02) στη «Βυζαντινή Γωνιά» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Από την Διοίκηση της ΑΕΚ, το «παρών» έδωσαν ο Πρόεδρος, Αλέξης Αλεξίου, ο Γενικός Γραμματέας, Λευτέρης Αρχόντης και ο Γενικός Αρχηγός, Ηλίας Χατσίκας. Από το Γραφείο Τύπου, παρόντες ήταν ο Διευθυντής Επικοινωνίας, Πάνος Λούπος και ο Υπεύθυνος Τύπου, Γιάννης Κορομηλάς.

Όσον αφορά στο Futsal Ανδρών, παρόντες ήταν όλοι οι αθλητές της ομάδας. Από το τεχνικό επιτελείο ήταν εκεί ο Προπονητής, Άγγελος Εμμανουηλίδης, ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, Νώντας Σταμούλης, ο φυσικοθεραπευτής, Χρήστος Παπαϊωάννου, ο φροντιστής, Γιώργος Σιώμος και ο εκ των προπονητών των Ακαδημιών, Νίκος Ζιάκας. Την πίτα έκοψε ο Αλέξης Αλεξίου, μαζί με τους Λευτέρη Αρχόντη και Ηλία Χατσίκα, με τον τυχερό της βραδιάς να είναι ο Νίκος Αρώνης. Ο Αλέξης Αλεξίου μίλησε στην ομάδα, αναφέροντας πως επιθυμία όλων είναι να συνεχιστούν οι επιτυχίες του τμήματος, μετά την καλή αρχή που έγινε φέτος, με την κατάκτηση του Super Cup.

Αναφορικά με το Ποδόσφαιρο Γυναικών, το «παρών» έδωσε όλη η ομάδα και σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο. Ο Προπονητής, Νίκος Κωτσοβός, ο Τεχνικός Διευθυντής και Προπονητής του Futsal Γυναικών, Χρήστος Χριστόπουλος, o γυμναστής, Θοδωρής Ποντίδης, ο φυσικοθεραπευτής, Θοδωρής Γιωργοστάθης, ο Team Manager, Χρήστος Αμούργης και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Κώστας Καλύβας. Η μεγάλη τυχερή ήταν η Στέλλα Ντζάνη. Ο Αλέξης Αλεξίου μίλησε στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, επισημαίνοντας πως στόχος κι αυτού του τμήματος είναι η κορυφή, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι πρώτα πρέπει να νιώσουν όλοι τι σημαίνει ΑΕΚ και να γίνουν ομάδα.

Να σημειώσουμε πως οι τυχεροί της πίτας κέρδισαν ένα τριήμερο στην Μήλο, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, στο ξενοδοχείο «Venus de Milο».