AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν χάνει στη Λαμία η ΑΕΚ

Οι τρεις τελευταίες νίκες της ΑΕΚ είναι με 3-0, ενώ στα επτά τελευταία μεταξύ τους και στις δύο έδρες έχει ισάριθμες νίκες χωρίς να δεχθεί τέρμα.

Το σερί με τις νίκες ξεκίνησε μετά το 0-0 των δύο ομάδων στη Λαμία στις 21 Δεκεμβρίου 2019, όπου και πάλι η ομάδα της Φθιώτιδας δεν σκόραρε εναντίον της ΑΕΚ. Το τελευταίο της γκολ είναι στο 2-2 των δύο ομάδων στις 14 Απριλίου 2019 στη Λαμία.

Από τότε έχουν διεξαχθεί δέκα αναμετρήσεις χωρίς να βρει γκολ η Λαμία και στις δύο έδρες, με τις εννέα να είναι για το πρωτάθλημα και τη μια για το Κύπελλο Ελλάδος. Από τότε η ΑΕΚ έχει σημειώσει είκοσι τέρματα χωρίς να δεχθεί κανένα.

Στα έξι συνολικά παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί με γηπεδούχο τη Λαμία υπάρχουν δύο ισοπαλίες με 0-0 και 2-2, ενώ η ΑΕΚ έχει επικρατήσει τέσσερις φορές χωρίς να δεχθεί τέρμα.

Το πρώτο τους παιχνίδι για την μεγάλη κατηγορία ήταν για την σεζόν 2017-18 και η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Μόλις έναν αγώνα έχουν μεταξύ τους χωρίς να σημειωθεί γκολ και αυτό συνέβη στις 21 Δεκεμβρίου 2019, στην δεύτερη ισοπαλία που έχει η Λαμία κόντρα στους Κιτρινόμαυρους στα έξι συνολικά παιχνίδια που έχουν δώσει με φιλοξενούμενη την ΑΕΚ.

6 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

– ΝΙΚΕΣ ΛΑΜΙΑ

2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

4 ΝΙΚΕΣ ΑΕΚ

ΓΚΟΛ: 2-9