AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προφορική συμφωνία με Ντιναμό για Λιούμπιτσιτς και τελική ευθεία για την ΑΕΚ

Μπήκαμε στην τελική ευθεία της μεταγραφής του Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς στην ΑΕΚ!

Τα ξημερώματα της Τετάρτης οι νταμπλούχοι Ελλάδος ήρθαν σε προφορική συμφωνία με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για την απόκτηση του 24χρονου χαφ, οι οποίοι όμως θέλουν να κρατήσουν μικρό καλά μιας και όπως τονίζουν “ακόμη μεταγραφή δεν υπάρχει” εκφράζοντας την αισιοδοξία τους πως αυτή θα ολοκληρωθεί μέσα στην ημέρα.

Πρόκειται για ένα σπουδαίο deal από πλευράς κιτρινόμαυρων τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε αυτό της αγωνιστικής αναβάθμισης. Εξάλλου, ο αριστεροπόδαρος άσος -πέρα από τη δεδομένη ποιότητά του και την εξαιρετική του ηλικία- μπορεί να προσφέρει λύσεις σε παραπάνω από δύο θέσεις (ως χαφ και ακραίος μπακ, μεταξύ άλλων).

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε μια πολύ δύσκολη προσπάθεια για να ολοκληρώσει τη μεγάλη μεταγραφή. Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα -και παρότι είχε ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις των Κροατών- το διοικητικό συμβούλιο της Ντινάμο Ζάγκρεμπ εντέλει απάντησε αρνητικά στην πρόταση που είχε καταθέσει.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν τα παράτησαν και το πήγαν μέχρι τέλους και φαίνεται πως δικαιώνονται. Μέσα στην ημέρα λοιπόν θα ικανοποιηθεί και το “θέλω” του Ματίας Αλμέιδα και ο Λιούμπιτσιτς θα κλείσει στην Ένωση.