AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι Κροάτες στέλνουν Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ – Σιγή ιχθύος από την Ένωση

Μια ανάσα από τη μεταγραφική… βόμβα και την απόκτηση του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ φέρεται να βρίσκεται η ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Κροάτες.

Η ιστοσελίδα “germanijak.hr” υποστηρίζει ότι ο αριστερός μπακ-χαφ της Ντινάμο (παίζει και στόπερ) είναι πιθανό να φύγει άμεσα από την Κροατία και να ταξιδέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης.

«Σε εξέλιξη προχωρημένες συζητήσεις της ΑΕΚ με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τον Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς. Και οι δυο πλευρές είναι αισιόδοξες ότι η μεταγραφή θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί», γράφεται χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα: «Ο Λιούμπισιτς μπορεί να φύγει από τη Ντιναμό» και στο ρεπορτάζ συμπληρώνεται πως «υπάρχουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ντιναμό και ΑΕΚ για την μεταγραφή του παίκτη και θα πρέπει να ολοκληρωθούν αύριο, γιατί στην Ελλάδα η μεταγραφική προθεσμία διαρκεί μέχρι τις 31 Ιανουαρίου τα μεσάνυχτα».

Στο ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι «τις τελευταίες μέρες οι Έλληνες έχουν δείξει συγκεκριμένο ενδιαφέρον και προφανώς ο ίδιος ο Λιούμπισιτς δεν εναντιώνεται στο ενδεχόμενο να πάει στην Αθήνα, πράγμα που μπορεί να έχει εκπλήξει πολλούς. Επειδή ο Λιούμπισιτς ήρθε στη Ντιναμό πριν από ενάμιση χρόνο, τα πήγε καλά εδώ, έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα σκόραρε σε αυτή τη διοργάνωση. Ωστόσο, η φετινή σεζόν, όπως και για τη Ντιναμό, είναι ταραχώδης για τον Λιούμπιτσιτς, έπαιξε και αριστερό μπακ με τον Τζακίροβιτς, που δεν είναι η αγαπημένη του θέση και οι διακυμάνσεις στη φόρμα τον μετέτρεψαν σε ρεζέρβα».

Είναι η ίδια ιστοσελίδα που είχε αποκαλύψει τη μεταγραφή του Ντομαγκόι Βίντα στους κιτρινόμαυρους το καλοκαίρι του 2022.

Ο 24χρονος Λιούμπισιτς έχει συμβόλαιο με την Ντιναμό έως το καλοκαίρι του 2027. Στο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια για τα καλοκαιρινά προκριματικά του Champions League, είχε πετύχει το δεύτερο γκολ της Ντιναμό και ήταν αυτός που είχε κάνει το χέρι – πέναλτι από το οποίο βρήκε γκολ πρόκρισης η ΑΕΚ.

Από πλευράς πάντως δεν ακούγεται τίποτα. Υπάρχει σιγή ιχθύος και μένει να δούμε αν τελικά ο Λιούμπισιτς φορέσει τη φανέλα του Δικεφάλου κι αν ακόμα και ο Βίντα έβαλε το… χεράκι του για να πείσει τον νεαρό παίκτη.