AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με πάθος και τρέλα…

Η ΑΕΚ καλείται να αφήσει πίσω τη δεύτερη κακή εικόνα της φετινής σεζόν στο ματς του κυπέλλου απέναντι στον Άρη (η πρώτη ήττα στο Ηράκλειο Κρήτης με τον ΟΦΗ) και να στρέψει αποκλειστικά την προσοχή της στο αποψινό μεγάλο παιχνίδι (20:30, Cosmote Sport 1) απέναντι στον Παναθηναϊκό για την 18η αγωνιστική της Super League.

Πέραν της νίκης δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα που δεν θα έχει στο πλευρό της το πιο μεγάλο όπλο που είναι ο κόσμος της λόγω της… εγκληματικής απόφασης της κυβέρνησης να κλείσει τα γήπεδα.

Η ΑΕΚ θέλει να επαναλάβει την εμφάνιση που έκανε στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου όταν και είχε περάσει με σκορ 2-1 από τη Λεωφόρο με τα γκολ του Τσούμπερ και του Πινέδα, αλλά και να διατηρήσει το αήττητο των τεσσάρων αγώνων απέναντι στο «τριφύλλι» από το οποίο μάλιστα δεν έχει δεχθεί γκολ στην “Αγιά Σοφιά”, σε δυο ματς.

ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΜΑΝΤΑΛΟΥ – ΣΙΝΤΙΜΠΕ

Ο Ματίας Αλμέιδα, έχει προετοιμάσει τους παίκτες του κατάλληλα και πέραν των απουσιών των Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Μουκουντί, Ζίνι που βρίσκονται στις εθνικές τους ομάδες, έχει να διαχειριστεί και την πολύ σημαντική απουσία του Κώστα Γαλανόπουλου που δεν έχει προπονηθεί τις τελευταίες ημέρες.

Φυσικά στα θετικά οι επιστροφές του Πέτρου Μάνταλου και του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, ο οποίος θα είναι βασικός όπως όλα δείχνουν στο ντέρμπι. Όπως συνηθίζει ο Αργεντινός τεχνικός, δεν ανακοίνωσε αποστολή, ωστόσο δεν αναμένονται πολλές αλλαγές συγκριτικά με τα δυο τελευταία ματς με Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ

Ο Ματίας Αλμέιδα κράτησε κλειστά τα χαρτιά του ενόψει του αποψινού αγώνα, όμως λίγο πολύ οι λύσεις φαίνεται να είναι οι εξής: Ο Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, με τους Σιντιμπέ, Βίντα, Κάλες και Ρότα στην τετράδα της άμυνας, τους Σιμάνσκι και Γιόνσον στα χαφ, τους Πινέδα και Άμραμπατ στα “φτερά” της επίθεσης, τον Τσούμπερ σε ελεύθερο ρόλο και τον Λιβάι Γκαρσία στην κορυφή.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Διαιτητής: Αλ Χακίμ Μοχαμέντ
Βοηθοί: Μεχμέτ Κουλούμ, Φρέντρικ Κλίβερ
VAR: Μπέμπεκ, Μπουξμπάουμ
Τέταρτος: Τζήλος