AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αντεπίθεση της ΑΕΚ ξεκινά από το Περιστέρι

Η ΑΕΚ καλείται να αφήσει πίσω τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και σήμερα (17:15, Novasports Prime) απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι να ξεκινήσει την αντεπίθεσή της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος για δεύτερη σερί χρονιά.

Η Ένωση έχει βγάλει μια σειρά ντέρμπι με νίκη επί του Ολυμπιακού στο Φάληρο και ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και στη σημερινή δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία καλείται να επιστρέψει στα τρίποντα.

Εκτός για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα βρίσκονται οι τραυματίες Λιβάι Γκαρσία και Γαλανόπουλος, καθώς και οι τιμωρημένοι Μάνταλος και Σιμάνσκι. Ο τελευταίος έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, όπως και οι Κάλενς και Ελίασον που υπολογίζονται, ωστόσο έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του. Φυσικά, εκτός παραμένουν και οι διεθνείς Μουκουντί, Χατζισαφί, Μοχαμάντι και Ζίνι.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν ανακοίνωσε αποστολή όπως συνηθίζει στα τελευταία ματς. Έτσι μια πιθανή 11άδα για το σημερινό παιχνίδι μπορεί να είναι η εξής: Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, Ρότα, Βίντα, Κάλενς και Πήλιος στην άμυνα. Ελίασον, Γιόνσον, Πινέδα και Γκατσίνοβιτς στη μεσαία γραμμή με τους Τσούμπερ και Αραούχο στην επίθεση.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου
Α’ Βοηθός: Λάζαρος Δημητριάδης
Β’ Βοηθός: Χασάν Κούλα
4ος διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης
VAR: Φώτιος Πολυχρόνης