AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης στο σημερινό (17:15, ΕΡΤ3) παιχνίδι της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Άρη στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Basket League.

Η Βασίλισσα έχει ρεκόρ 6-8 και μετράει δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ βρίσκεται στην 6η θέση, σε ισοβαθμία με τον ΠΑΟΚ. Εντός έδρας, η ομάδα του Ζοάν Πλάθα έχει ρεκόρ 5-2. Όσον αφορά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται μόνη της, στην 5η θέση με ρεκόρ 7-7, ενώ εκτός έδρας έχει 3-4 και προέρχεται από ήττα στην Καρδίτσα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα έχει ενδιαφέρον ποιοι θα βρίσκονται στη 12άδα, με δεδομένο ότι ο Δημήτρης Αγραβάνης έχει δηλωθεί κανονικά στο ελληνικό ρόστερ. Επίσης, θα φανεί το αν ο Δημήτρης Φλιώνης επιστρέψει σε αγωνιστική δράση, αφού είχε λείψει από το ματς της Πάτρας κόντρα στον Απόλλωνα, λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Θυμίζουμε ότι απουσιάζει δεδομένα ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, που συνεχίζει την αποθεραπεία από τον τραυματισμό στο δάχτυλο και την χειρουργική επέμβαση στην οποία και είχε υποβληθεί, λόγω κατάγματος στο 4ο μετακάρπιο της αριστεράς άκρας χειρός. Κανονικά διαθέσιμος είναι ο Τζάστιν Τίλμαν, που έχει ξεπεράσει την διάσειση που είχε υποστεί στο ματς με αντίπαλο τον Απόλλωνα στην Πάτρα, μετά από ένα θλαστικό τραύμα δεξιού οφρύος.

Ντεμπούτο μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ, αναμένεται να κάνει σήμερα ο Μπράντον Νάιτ από την άλλη μεριά. Η 6άδα των διαθέσιμων ξένων για τον αγώνα με αντίπαλο τον Άρη είναι η εξής: Χολ, Ραντλ, ΜακΡέι, Τίλμαν, Μόργκαν και Νάιτ.

Εκτός είναι ο Όστιν Χόλινς που έχει έρθει στην Αθήνα, αλλά δεν θα παίξει σήμερα και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Τρίτη (23/01) στην Πάτρα, στο ματς που θα ακολουθήσει για το Basketball Champions League κόντρα στον Προμηθέα.

Τιμά τον “Ξανθό”

H κατοχύρωση της ιστορικής μας συνείδησης παραμένει αέναος προορισμός μας, όπως ανακοινώσαμε και κατά την έλευση του 2024.

Στο πλαίσιο των δράσεων για την Αιώνια ΑΕΚ, η οικογένεια της «Βασίλισσας», στην αναμέτρηση ΑΕΚ BETSSON BC – Άρης Midea, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο (20/01, 17:15) θα τιμήσει τη μνήμη του Γιάννη Ιωαννίδη.

Το «παρών» στην αναμέτρηση θα δώσει η οικογένεια του Γιάννη Ιωαννίδη, ήτοι η σύζυγός του κυρία Γιούλα Γκιουζελοπούλου-Ιωαννίδη, και η κόρη τους Ελένη-Θεοδώρα.

Ο θρυλικός προπονητής, ο «Ξανθεός» όπως τον βάφτισε ο «Πατριάρχης» του ρεπορτάζ της ΑΕΚ, Φαίδων Κωνσταντουδάκης, «έσπειρε το σπόρο» και «βλάστησαν» κατόπιν οι επιτυχίες της σύγχρονης ΑΕΚ.

Η φωτοβόλος συμμετοχή της ΑΕΚ στο F4 της ενιαίας Ευρωλίγκας του 1997-1998, με αντιπάλους τη Μπενετόν (του Ζέλικο Ομπράντοβιτς) στο νικηφόρο ημιτελικό και την περίφημη Κίντερ Μπολόνια (του Έτορε Μεσίνα) στον Τελικό, αποτέλεσε υπεράθλο για την εποχή και την υπερέχουσα στιγμή της, μετά βεβαίως από τα 17 τιμημένα τρόπαια της ενδόξου Ιστορίας μας.

Με τον Γιάννη Ιωαννίδη, η «Βασίλισσα» είχε συμμετοχή σε άλλους δύο Τελικούς (Πρωτάθλημα Ελλάδος 1996-1997, Κύπελλο Ελλάδος 1997-1998).

Ο «Ξανθεός» τίμησε δεόντως στην ΑΕΚ, και μετά τη φυγή του απ’ αυτήν, ενώ παρακολούθησε «διά ζώσης» αρκετές από τις αναμετρήσεις της το διάστημα της Αναγέννησης. Επίσης, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των κ.κ. Μάκη Αγγελόπουλου και Τάσου Μπουλμέτη και πρωταγωνίστησε με τις μαρτυρίες του στα γυρίσματα της ταινίας-έπος «1968».

Το επόμενο διάστημα θα συνεχιστούν και κορυφωθούν οι δράσεις για τα 100 χρόνια Γέννησης του Συλλόγου μας.

Προσώρας, καλούνται οι φίλες και οι φίλοι της ΑΕΚ, να στηρίξουν το Σάββατο τη «Βασίλισσα» και για τον επιπρόσθετο λόγο της αυθυπονόητης τιμής στη μνήμη ενός εκ των κορυφαίων προπονητών μας».

Στο πλευρό της μικρής Φαίδρας

To Betsson Foundation Greece και η ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC προχωρούν μαζί σε οικονομική ενίσχυση του αγώνα της μικρής Φαίδρας για να σταθεί ξανά στα πόδια της

Η αγωνίστρια της ζωής διαγνώστηκε με αναπλαστικό επενδύμωμα όγκου οπίσθιου βόθρου.

Από την ηλικία των 3 ετών, υποβάλλεται σε χειρουργικές επεμβάσεις και στην παρούσα φάση χρειάζεται να μεταβεί στο εξωτερικό για μία επέμβαση στη σπονδυλική στήλη και στα πέλματα, ούτως ώστε να μπορέσει να σταθεί όρθια.

Για το λόγο αυτό, και για να περπατήσει ξανά η μικρή Φαίδρα, που σήμερα είναι 14 ετών, πρέπει να συμβάλλουμε όλοι μαζί για να γίνει ακόμα πιο χαρούμενη.

Μπορείς να συνεισφέρεις και εσύ σ’ αυτή την προσπάθεια δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη σου. Κάθε ποσό, που μπορείς να προσφέρεις μπορεί να κάνει τη διαφορά και να βοηθήσει τη Φαίδρα μας.

https://betssondonates.gr

Στηρίζεις και εσύ τον αγώνα της Φαίδρας!

Λίγα λόγια για το Betsson Foundation

Το Betsson Foundation είναι ένα καινοτόμο Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της Betsson. Η αποστολή του είναι να δημιουργήσει μια βιώσιμη και θετική επίδραση στην κοινωνία, υποστηρίζοντας πρωτοβουλίες που αποβλέπουν στη δημιουργία θετικών και μακροχρόνιων αποτελεσμάτων για την κοινωνία.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνει στην υποστήριξη δρώμενων που προάγουν τον αθλητισμό, ενώ στους βασικούς πυλώνες στήριξης του προγράμματος ανήκουν επίσης το Υπεύθυνο Παιχνίδι, o πολιτισμός και η τέχνη, η βιωσιμότητα, η προώθηση καινοτόμων προσεγγίσεων και νέων τεχνολογιών στην κοινωνία και την οικονομία, η δημιουργική οικονομία και η επιχειρηματικότητα.

Λίγα λόγια για το betssondonates.gr

Για το συγκεκριμένο εγχείρημα, το Betsson Foundation ένωσε τις δυνάμεις του με την Ομάδα Ευφυών Συστημάτων και Τεχνολογίας Λογισμικού (ΙSSEL) του Εργαστηρίου Επεξεργασίας Πληροφορίας και Υπολογισμών που ανήκει στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ την ασφάλεια και ταχύτητα των πληρωμών εγγυάται η Viva Wallet».

Και cheerleaders…

H AEK BETSSON BC συνεχίζει να καινοτομεί, με δράσεις που είτε χάθηκαν στο χρόνο, είτε αφορούν σε νέες δημιουργίες, ανταποκρινόμενη πάντα στα κελεύσματα των καιρών.

Όπως συνέβη με το άνοιγμα της υπερσύγχρονης Boutique, αλλά και με την έναρξη του νεόδμητου ηλεκτρονικού καταστήματος (https://shop.aekbc.gr), για πρώτη φορά στην ιστορία της Ομάδας μας.

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Basket League, με αντίπαλο τον Άρη (αύριο, Σάββατο, 17:15), και έπειτα από πολλά έτη απουσίας, επιστρέφουν σε αγώνες της «Βασίλισσας» οι cheerleaders. Για να διασκεδάσουν με τις χορογραφίες τους τούς οπαδούς μας, αλλά βεβαίως και για να ομορφύνουν την ατμόσφαιρα.

Περισσότερες εκπλήξεις, όμως, στο γήπεδο…

Και έρχονται κι άλλα το επόμενο διάστημα, που θα αφορούν στα 100χρονα της Γέννησής μας, η ενίσχυση της «Παιδικής Εξέδρας», που εμείς «θεσμοθετήσαμε» προ πολλού στο ελληνικό μπάσκετ, η στήριξη της Γυναίκας και της οικογένειας, οι κινήσεις αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο, οι πρωτοβουλίες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και άλλα…

Σας περιμένουμε όλους στο Olympic Hall.

Όλοι Άνω Λιόσια».

Τα εισιτήρια για το ΑΕΚ-Άρης

Η ΑΕΚ ΒETSSON BC ενημερώνει, ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της «Βασίλισσας» με αντίπαλο τον Άρη Midea.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League 2023-2024, αύριο, Σάββατο (20/01, 17:15), στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, θα πραγματοποιηθεί λιτή εκδήλωση στη μνήμη του Γιάννη Ιωαννίδη, παρουσία της οικογένειας του αξέχαστου προπονητή της «Βασίλισσας» της διετίας 1996-1998.

Τιμές εισιτηρίων:  15, 20, 25, 30, 50, 100 ευρώ

Τρόποι αγοράς:

-H αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές).

Για να αγοράσετε το εισιτήριό σας, μέσω της VIVA, πατήστε ΕΔΩ.

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ.

-Η είσοδος για τα παιδιά έως 10 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2013)».