AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρέσει στην ΑΕΚ να βάζει τριάρες στον ΟΦΗ

Στα τρία τελευταία παιχνίδια έχει σκοράρει μόνο η μία από τις δύο ομάδες, με τον ΟΦΗ να επικρατεί για τον Α’ Γύρο του φετινού πρωταθλήματος με 2-0 και την ΑΕΚ να έχει την περσινή σεζόν δύο νίκες με 3-0 στην έδρα της για τον Α’ Γύρο και στην Κρήτη με το ίδιο σκορ για τον Β’ Γύρο.

Στα έξι τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων υπάρχουν μόλις δύο νίκες γηπεδούχου, με την ΑΕΚ να έχει επικρατήσει δύο φορές στο Ηράκλειο, τον ΟΦΗ μια στην Αθήνα και μια αναμέτρηση να έχει ολοκληρωθεί με ισοπαλία 3-3 στο Ηράκλειο στις 19 Σεπτεμβρίου 2021.

Η ΑΕΚ έχει αναμετρηθεί με τον ΟΦΗ 44 φορές και έχει 34 νίκες, ενώ τέσσερα παιχνίδια τους έχουν τελειώσει ισόπαλα. Η ομάδα της Κρήτης έχει πάρει έξι νίκες και μια φορά έχει καταφέρει να επικρατήσει δύο διαδοχικές χρονιές. Το 1999-00 πήρε τη νίκη με 2-1 στο ουδέτερο γήπεδο της Ρόδου και το 2000-01 επικράτησε και πάλι με 2-1 στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΑΕΚ συνήθως επικρατεί με παραπάνω από ένα γκολ διαφορά στα παιχνίδια με τον ΟΦΗ και μόνο οι 12 από τις 34 νίκες της είναι με ένα γκολ διαφορά. Το δημοφιλέστερο σκορ στις μεταξύ τους κόντρες είναι το 3-0 που έχει εμφανιστεί οκτώ φορές, ενώ ακολουθούν με έξι παρουσίες το 2-0 και το 2-1. Οι τέσσερις από τις πέντε ισοπαλίες τους είναι με 1-1.

44 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

34 ΝΙΚΕΣ ΑΕΚ

4 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

6 ΝΙΚΕΣ ΟΦΗ

ΓΚΟΛ: 75-30