AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλμέιδα: Ρώτησε κανείς για το πέναλτι;

Στο 105ο λεπτό ο Πόνσε κάνει το σουτ, με την μπάλα να βρίσκει το χέρι του Ρόουζ, αλλά ο Νταμπάνοβιτς αφού συμβουλεύτηκε το VAR έδειξε συνέχεια στο παιχνίδι. Κάτι που φυσικά σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην ΑΕΚ.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Ματίας Αλμέιδα περίμενε να του γίνει κάποια ερώτηση για τη συγκεκριμένη φάση αλλά μάταια. Με την ολοκλήρωση της συνέντευξης Τύπου ο Αλμέιδα αναρωτήθηκε με αιχμηρό τρόπο, λίγο ειρωνικό αν θέλετε αν άκουσε καλά, αν του έγινε ερώτηση για τη φάση του πέναλτι ή όχι. Ο Αργεντινός τεχνικός δεν έλαβε κάποια απάντηση και είπε: «ΟΚ, νόμισα ότι άκουσα κάποια ερώτηση για το πέναλτι» και αποχώρησε.

Από την ΑΕΚ έλεγαν χαρακτηριστικά πως κανείς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Νταμπάνοβιτς πήρε αυτή την απόφαση και δεν έδειξε βούλα επαναλαμβάνοντας πως «η μπάλα δεν βρήκε στο χέρι στήριξης, αλλά στο άλλο απλωμένο χέρι εμποδίζοντας την μπάλα στο σουτ του Πόνσε».

Κατά τη συνέντευξή του ο Ματίας Αλμέιδα είπε για το παιχνίδι: «Παίξαμε καλά το παιχνίδι. Προηγηθήκαμε, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού όπως το σχεδιάσαμε. Έπειτα από μια στατική φάση, βρήκε το γκολ. Επιμείναμε και ψάξαμε το δεύτερο γκολ. Τα δώσαμε όλα. Στα πέναλτι συμβαίνουν αυτά. Θέλω να συγχαρώ τον αντίπαλο. Πρέπει να συνεχίσουμε. Με στεναχωρεί όταν χάνω. Ακόμα και μέσα από την διαδικασία των πέναλτι και μια μη-πρόκριση. Χάνουμε άλλο ένα όνειρο. Θέλαμε να υπερασπιστούμε το κύπελλο μέχρι τέλους. Θα επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα».

Και πρόσθεσε για τον Άρη: «Δεν θα έπρεπε να μιλήσω εγώ για τον Άρη. Εμείς θα πρέπει να ψάξουμε να βρούμε την δική μας ομάδα, να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι μας. Ο Άρης έχει βελτιωθεί πολύ. Από την άλλη χαίρομαι για την δουλειά του προπονητή του Άρη. Προκρίθηκαν στο κύπελλο και τα πάνε καλά στο πρωτάθλημα».