AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚάρα ένα σου ζητώ, νίκησε στο Φάληρο τον Ολυμπιακό!

Η ΑΕΚ κοντράρεται με τον Ολυμπιακό απόψε (21:00, Cosmote Sport 1) στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” με στόχο να διπλασιάσει τις νίκες της μέσα στο 2024, να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και να βγάλει εκτός τίτλου τους Πειραιώτες. Θα τα καταφέρει; Η απάντηση είναι στα πόδια των παικτών του Ματίας Αλμέιδα.

Οι κιτρινόμαυροι που έχουν 2 νίκες και 1 ισοπαλία (αυτή με τον Ολυμπιακό εντός έδρας στον πρώτο γύρο) στα ντέρμπι, αναζητούν ένα αποτέλεσμα που θα τους διατηρήσει σε τροχιά κορυφής, με τον Αργεντινό προπονητή να βλέπει ολοένα και περισσότεροι παίκτες να επιστρέφουν στη διάθεσή του.

Μέχρι και ο Σέρχιο Αραούχο, μετά από μεγάλο διάστημα αποχής λόγω προβλήματος στο γόνατο, επέστρεψε στις προπονήσεις αλλά φαντάζει απίθανο να αγωνιστεί. Την ίδια ώρα, ο Αλμέιδα τρίβει τα χέρια του για την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Λιβάι Γκαρσία, ενώ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μοχαμάντι, Χατζισαφί και Μουκουντί που βρίσκονται με τις εθνικές τους ομάδες.

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν άνοιξε τα χαρτιά του. Θα το κάνει λίγες ώρες πριν τη σέντρα του ντέρμπι. Παρόλα αυτά μια πιθανή 11άδα μπορεί να αποτελείται από τους Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Πήλιο, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Διαιτητής: Μαρχέφκα (Σλοβακία)
Βοηθοί: Χρμο, Ζέμκο (Σλοβακία)
Τέταρτος: Βεργέτης (Αρκαδίας)
VAR: Μίκελ (Σλοβακία), Μεϊντάνας (Αχαϊας)