ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Δίχως Μποχωρίδη, αμφίβολος ο Σταρκ απέναντι σε ΑΕΚ

Με απόντα τον Λευτέρη Μποχωρίδη θα αντιμετωπίσει αύριο, στο κλειστό των Λιοσίων, για τη 15η αγωνιστική της Basket League (17:15, ΕΡΤ3), την ΑΕΚ, o Αρης.

Ο διεθνής γκαρντ αποκόμισε τραυματισμό στη γάμπα στο τελευταίο νικηφόρο, εντός έδρας, ευρωπαϊκό παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων» με την Μπουντούτσνοστ (17/1), με συνέπεια να μην μπορεί να υπολογίζεται στα πλάνα του ο Γιάννη Καστρίτη.

Παροπλισμένος αγωνιστικά παραμένει ο επίσης τραυματίας, Γιώργος Φίλλιος (σ.σ. συνεχίζει την αποθεραπεία του), ενώ ασθενής είναι ο Τζόναθαν Σταρκ. Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ θα ταξιδέψει με την αποστολή της ομάδας στην Αθήνα και η συμμετοχή του ή όχι στο ματς, θα αποφασιστεί αύριο.

Για τη μάχη με την Ενωση εκφράστηκε σήμερα, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο Σωτήρης Καραποστόλου.

Ο βοηθός προπονητή του Αρη τόνισε: «Είναι μια εκτός έδρας δοκιμασία για μας, με μια πολύ καλή ομάδα τη φετινή χρόνια, με νέες προσθήκες τις τελευταίες μέρες. Η ΑΕΚ προέρχεται επίσης από μια εκτός έδρας ήττα την προηγούμενη εβδομάδα από τον Απόλλωνα Πατρών. Πιστεύουμε ότι θα είναι πιο έτοιμη αύριο για το εντός έδρας παιχνίδι και σίγουρα θα χρησιμοποιήσει τα περισσότερα όπλα που έχει στη φαρέτρα της. Οπότε, όπως μπορούμε να καταλάβουμε, η ομάδα μας πρέπει να εμφανιστεί πανέτοιμη σε ό,τι έχει σχέση με τη συγκέντρωση και την ενέργεια, και να τα διατηρήσει για τον περισσότερο χρόνο του παιχνιδιού. Πρέπει επίσης να διαχειριστούμε τη φθορά και την κατανάλωση ενέργειας από το ματς της Τετάρτης με την Μπουντούτσνοστ, όπως επίσης και των προβλημάτων που προκύπτουν».