AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς Πινέδα και Πόνσε η ΑΕΚ στην Ολλανδία – Με Γκαρσία στην επίθεση απέναντι στον Άγιαξ

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον Άγιαξ ολοκληρώθηκε. Ο Ματίας Αλμέιδα αντιμετωπίζει αρκετές και σημαντικές απουσίες αλλά δεν θα το βάλει κάτω και θα προσπαθήσει με όσα “όπλα” έχει στη διάθεσή του να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και να συνεχίσει στην Ευρώπη.

Πινέδα και Πόνσε είναι εκτός λόγω προβλημάτων, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Αραούχο. Εκτός επίσης είναι και ο τιμωρημένος Γκατσίνοβιτς με τον τραυματία Στάνκοβιτς.

Η Ένωση χρειάζεται τουλάχιστον έναν βαθμό για να εξασφαλίσει το Conference League, όμως όπως είπε και ο Αλμέιδα δεν θα βγει στο γήπεδο για να παίξει για την ισοπαλία, αλλά για τη νίκη, όπως κάνει πάντα.

Με τα παραπάνω δεδομένα ο Αργεντίνος τεχνικός φαίνεται να έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα. Ο Αθανασιάδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια με την τετράδα στην άμυνα να αποτελείται κατά πάσα πιθανότητα από τους Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί.

Στον άξονα ο Σιμάνσκι αναμένεται να είναι το «εξάρι» με τον Γαλανόπουλο να έχει πολλές πιθανότητες να παίξει ως «οκτάρι». Όσο για τα φτερά, ο Τσούμπερ έχει το πλεονέκτημα για την αριστερή πτέρυγα με τον Άμραμπατ να αγωνίζεται στα δεξιά.

Τώρα στην επίθεση ο Λιβάι Γκαρσία που έχει αρκετές προπονήσεις θα είναι στην κορυφή, με τον Μάνταλο να κινείται πίσω του.