AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα ήττα για την ΑΕΚ Β (1-0) στη Ρόδο

Η ΑΕΚ Β ηττήθηκε με 1-0 από τη Ρόδο στον εξ αναβολής αγώνα της 14ης αγωνιστικής της Super League 2, ο οποίος διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 30′ ο Κέβιν Χύσι, όμως η πλευρά της ΑΕΚ το αμφισβήτησε έντονα και δικαιολογημένα, καθώς η μπάλα δεν φάνηκε να έχει περάσει τη γραμμή της εστίας.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Ραντόνια έκανε πλασέ που έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι της εστίας της Ρόδου. Η απάντηση των νησιωτών ήρθε με γκολ. Στο 30′ ο Κέβιν Χύσι έκανε την κεφαλιά σε μια φάση που αμφισβητήθηκε έντονα από την πλευρά της ΑΕΚ, καθώς η μπάλα πιθανότατα πέρασε τη γραμμή της εστίας μετά την αρχική πρόσκρουση στο δοκάρι και την απόκρουση του Χατζηεμμανουήλ. Η τελευταία καλή στιγμή ήρθε για την ΑΕΚ Β. Στο 45′ Γκαρσία και Γερολέμου συνδυάστηκαν, με την μπάλα να φτάνει στον Γιούση που  καθυστέρησε αρκετά και έδωσε την ευκαιρία στους αμυντικούς να απομακρύνουν.

Η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 51′ ένα σουτ του Μουστακόπουλου έφυγε άουτ. Στο 79′ ο Γιούσης εκτέλεσε φάουλ με τον Χριστόπουλο να κάνει πλασέ στην κίνηση το οποίο μπλόκαρε ο Θεοδωράκης. Στο 87′ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Σαάντο. Στα επόμενα λεπτά δεν άλλαξε τίποτα με την ΑΕΚ Β να γνωρίζει μια ακόμα ήττα μετά την αλλαγή προπονητή στον πάγκο της

ΡΟΔΟΣ: Θεοδωράκης, Σουλάι (60′ Καραγκιόζης) Χύσι, Καψάλης, Μακρυδημήτρης, Τσάβες, Νικολόπουλος, Σαάντο, Μαρτσάκης (77′ Μίγγος) Βουργουντζής (83′ Δελαπόρτας) Αδαμάκης.

ΑΕΚ Β: Χατζηεμμανουήλ, Ραντόνια, Αρβανίτης, Γιαννούτσος, Παρράς, Μπάμπης (67′ Μιτάι) Μουστακόπουλος, Γιούσης, Γερολέμου (78′ Ρουκουνάκης) Γκαρσία (58′ Ε. Χριστόπουλος) Ιατρούδης (58′ Κοσίδης).