AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Τρομερή η ΑΕΚ, διέλυσε με 14-2 την ΑΕΛ

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα, η ΑΕΚ επικράτησε με 14-2 της ΑΕΛ Futsal στο Κλειστό του Καματερού για την 14η αγωνιστική της Futsal Super League.

Η «Ένωση» μπήκε με το «δεξί» στο Πρωτάθλημα, κατέκτησε άλλο ένα τρίποντο και ανέβηκε μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με ένα παιχνίδι περισσότερο από τον ΑΣΕ Δούκα.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν άλλο ένα παιχνίδι Πρωταθλήματος μέχρι το τέλος του έτους, με αντίπαλο την Υπεροχή Τρικάλων και θέλουν και εκεί μόνο τη νίκη, ενώ ακολουθούν και οι υποχρεώσεις του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αγωνιστικά, μόλις στο 2′ ο Σάλας άνοιξε το σκορ. Μέχρι το 4′, η ΑΕΚ προηγούνταν με 3-1, με τους Πάις και Αδαμόπουλο να βρίσκουν δίχτυα. Ακολούθησαν 2 γκολ από τον Φίτο και 1 από τον Τριαντάφυλλο για το 6-1 του πρώτου μέρους.

Στο β’ ημίχρονο, ο Άγγελος Εμμανουηλίδης προχώρησε και σε ορισμένες αλλαγές, χωρίς όμως να αλλάξει η φιλοσοφία του «Δικεφάλου». Μάνος, Σάλας, Τροβάτο, Τριαντάφυλλος, Ταρνανίδης ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 11-1, ενώ το τελικό 14-2 διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά.

ΑΕΚ – ΑΕΛ Futsal 14-2
Σκόρερς: Σάλας (2), Πάις (2), Αδαμόπουλος, Φίτο (3), Τριαντάφυλλος (2), Μάνος, Ταρνανίδης, Τροβάτο (2)