AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πισάρο: Σηκώνουμε κεφάλι και κοιτάμε το πρωτάθλημα

Ο Ροδόλφο Πισάρο μίλησε για την παρουσία του στην ΑΕΚ, τον αποκλεισμό από την Ευρώπη αλλά και την από δω και πέρα πορεία που πρέπει να κάνει ο Μεξικανός με τους κιτρινόμαυρους.

Η ιστοσελίδα «hoyfut.com» τόνισε πως «Ο Πισάρο ζει μία περίπλοκη κατάσταση στην ΑΕΚ, αφού έχει υποστεί αρκετούς τραυματισμούς που τον εμπόδισαν να έχει συνέχεια και να δείξει το καλύτερο επίπεδο. Ήταν ένα από τα αστέρια της ομάδας του Αλμέιδα που έψαχνε να ενισχύσει την επίθεση με έναν ποιοτικό και με διεθνή εμπειρία παίκτη. Ωστόσο ο Μεξικανός δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και είδε την ομάδα του να αποκλείεται».

Κατόπιν, φιλοξενούνται δηλώσεις του Πισάρο μετά το παιχνίδι στο FOX:

«Κάναμε συγκεκριμένα λάθη, λυπηρό γιατί δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και να μείνουμε στην Ευρώπη. Δυστυχώς είχα πολλά προβλήματα τραυματισμών. Έχω τραυματιστεί δύο φορές. Δεν μπορούσα να είμαι καλά σωματικά, επομένως δεν κατάφερα να έχω περισσότερα λεπτά».

Όσο για την εξήγησή του για τους τραυματισμούς, ο Πισάρο φέρεται να έχει δηλώσει πως είναι «η διαφορετική δουλειά» εξηγώντας πως «η προπόνηση είναι πιο δυνατή εδώ και γι’ αυτό έχουν συμβεί τόσοι πολλοί τραυματισμοί».

Στο τέλος του ρεπορτάζ σημειώνεται πως «ο Πισάρο δεν το βάζει κάτω και είναι βέβαιος ότι μπορεί να ανατρέψει την κατάστασή του και να αποδείξει την αξία του στην ΑΕΚ», με τον ίδιο να σημειώνει ότι «το μόνο που μένει, είναι να σηκώσουμε κεφάλι και να συνεχίσουμε τη δουλειά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».