AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Μόνο για τη νίκη με τους Athens Raiders

Τους Athens Raiders αντιμετωπίζει την Κυριακή (03/12, 17:45) η ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Greek Rugby League Federation.

Η «Ένωση» θέλει μόνο τη νίκη ώστε να ξαναμπεί στο… παιχνίδι της πρωτιάς, σε μία αναμέτρηση που μόνο εύκολη δε θα είναι. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Γήπεδο των Σουρμένων και η είσοδος είναι δωρεάν. Άπαντες αναμένουν τη στήριξη του κόσμου που καλείται να δώσει βροντερό «παρών».

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους: Λαλεδάκη, Πετρόφ, Δανιηλόγλου Δ., Βελισσάρη, Αλεφράγκη, Μπράντον, Μαυραγάνη, Ταρούσια, Παππά, Λαζάρη, Προκόπο, Καλδέρη, Δανιηλόγλου Ν., Κακούρη, Δαδούση, Ελ Χαντάτ.

Ο Μάνος Λαλεδάκης δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ περήφανος που είμαι σε αυτό το κλαμπ. Το ματς της Κυριακής είναι πολύ σημαντικό για εμάς γιατί πρέπει να παραμείνουμε κοντά στη διεκδίκηση του τίτλου. Το ξεκίνημα μας δεν ήταν το αναμενόμενο, καθώς έχουμε σημειώσει δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Έχω πίστη στους συμπαίκτες μου και στον προπονητή μας και πιστεύω ότι η νίκη της Κυριακής είναι δική μας».