AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξέσπασε ο αδερφός του Μιχάλη: Η μητέρα μου έχει τρελαθεί, η δικαιοσύνη θέλει να πείσει ότι δεν είναι εγκληματίες;

Ξέσπασε ο αδερφός του Μιχάλη Κατσούρη στο άκουσμα της είδησης ότι αποφυλακίστηκαν 30 Κροάτες χούλιγκαν που κατηγορούνται για τη δολοφονία του αδερφού του.

Σε δηλώσεις που έκανε στον ΑΝΤ1, σημείωσε ότι «είμαστε απογοητευμένοι πλήρως με την εξέλιξη των γεγονότων. Η μητέρα μου έχει τρελαθεί με αυτά που βλέπει και ακούει».

«Δεν περιμέναμε καθόλου αυτή την εξέλιξη. Ότι η ελληνική δικαιοσύνη προσπαθεί να μας πείσει ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι εγκληματίες; Που συσπειρώθηκαν και ήρθαν στην Ελλάδα να δείρουν και να σκοτώσουν κόσμο;», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σημειώνεται, ότι αφέθηκαν ελεύθεροι συνολικά 30 Κροάτες, που είχαν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι από τον περασμένο Αύγουστο, για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 29χρονος οπαδός Μιχάλης Κατσούρης.

Οι Κροάτες αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς οι αιτήσεις τους για έξοδό τους από τη φυλακή έγιναν δεκτές, με την επιβολή του όρου να μην εισέλθουν στη χώρα για παρακολούθηση αγώνα, καθώς και με την υποχρέωση καταβολής χρηματικής εγγύησης.