AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Επικίνδυνη έξοδος στη Βούλα

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες, η ΑΕΚ φιλοξενείται το Σάββατο (09/12, 19:00) από τη Θέτιδα Βούλας, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών.

Οι «κιτρινόμαυρες» αφήνουν πίσω τους την ήττα από τον Ολυμπιακό και στοχεύουν μόνο στο τρίποντο, μέσα σε μία παραδοσιακά δύσκολη έδρα. Άλλωστε, το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά του και οι Κυπελλούχες παραμένουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Γιουνούς Οτσάλ είδε όλες τις αθλήτριές του να προπονούνται κανονικά, καταστρώνοντας τα πλάνα του δίχως προβλήματα.

H Άννα Καλαντάτζε και η Γεωργιάννα Γρυλλάκη, που έχουν αύριο (Σάββατο 09/12) την ονομαστική τους εορτή, μιλάνε ενόψει του παιχνιδιού, στο aek.gr.

Η Άννα Καλαντάτζε δήλωσε στο aek.gr: «Έχουμε αφήσει πίσω την ήττα, άλλωστε μέσα από αυτές μαθαίνουμε και βελτιωνόμαστε. Πάμε για ένα παιχνίδι εκτός με την ομάδα της Βούλας, που έχει αποδείξει από άλλες χρονιές, αλλά και φέτος, πως στην έδρα της δεν δίνουν περιθώρια στον αντίπαλο. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και τη νίκη φυσικά».

Η Γεωργιάννα Γρυλλάκη, δήλωσε, επίσης: «Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας τη Θέτιδα βούλας, μια αξιόμαχη ομάδα που σίγουρα θέλει να διεκδικήσει βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Εμείς συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά έχοντας αφήσει πίσω την τελευταία αγωνιστική, με μοναδικό στόχο να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, ώστε να παραμείνουμε στην κορυφή».