AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Δύο «μάχες», ένας στόχος για τις Γυναίκες

Κρίσιμο Σαββατοκύριακο (09-10/12) για τη γυναικεία ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ, καθώς μέσα σε δύο μέρες θα δώσει δύο παιχνίδια για την Α1 Εθνική Κατηγορία.

Οι «κιτρινόμαυρες» το Σάββατο (15:00) φιλοξενούν στο «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ την Αναγέννηση Άρτας σε εξ’ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής, ενώ την Κυριακή (16:00) υποδέχονται την Πυλαία για την 8η αγωνιστική. Πρόκειται για δύο κρίσιμα παιχνίδια με την ΑΕΚ να στοχεύει στο «2Χ2» που είναι ικανό να τη φέρει ακόμα και στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μία στροφή πριν το φινάλε του Α’ Γύρου.

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση της Γ.Γ.Α. τα παιχνίδια στο «Γ. Κασιμάτης» διεξάγονται μέχρι νεοτέρας, κεκλεισμένων των θυρών.

Οι αθλήτριες του Κύρου Σαράφη έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για τα δύο δύσκολα παιχνίδια, κόντρα σε δύο ισχυρές ομάδες.

Και οι δύο αναμετρήσεις θα προβληθούν σε live streaming από το AEK A.C. TV.

Η Ράουα Μετζρί δήλωσε στο aek.gr: «Έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας αυτό το Σαββατοκύριακο. Πρώτα κόντρα στην Άρτα, μία ομάδα που οι παίκτριές της παίζουν μαζί για πολύ καιρό. Έχουν μεγάλη εμπειρία και σίγουρα θα παίξουν σκληρά. Εμείς, από την πλευρά μας, θέλουμε τους δύο πόντους, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Θα τα δώσουμε όλα και θα παλέψουμε μέχρι τέλους».