ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Εγώ πέταξα την φωτοβολίδα» – Τα πρώτα λόγια του δράστη στους αστυνομικούς

Συνελήφθη ο δράστης που τραυμάτισε τον 31χρονο αστυνομικό κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr πρόκειται για έναν 18χρονο, ο οποίος ομολόγησε πως ήταν αυτός που πέταξε την ναυτική φωτοβολίδα στα που έγιναν το βράδυ της Πέμπτης έξω από το κλειστό γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη.

«Εγώ πέταξα την φωτοβολίδα. Την είδα ότι έσκασε πρώτα στο έδαφος και μετά πήγε στο πόδι του αστυνομικού» ήταν τα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς.

Ο 18χρονος φέρεται να ήταν μεταξύ των 424 προσαχθέντων από την Αστυνομία και είναι μέλος σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού. Άλλωστε η ΕΛ.ΑΣ. από την πρώτη στιγμή είχε υποστηρίξει ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του 31χρονου αστυνομικού με ναυτική φωτοβολίδα, ήταν ανάμεσα στα άτομα που προσήχθησαν από την πρώτη στιγμή.

Οι αστυνομικοί φέρεται να οδηγήθηκαν στα ίχνη του 18χρονου από το βιντεοληπτικό υλικό που ήρθε στα χέρια τους από κάμερες ασφαλείας της περιοχής αλλά και από το DNA που είχαν συλλέξει από προσαχθέντες.

Πηγή: enikos.gr