AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από ΠΑΕ και Ερασιτεχνική ΑΕΚ για το θάνατο του Γιώργου Λυγγερίδη

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από ΠΑΕ και Ερασιτεχνική ΑΕΚ για το θάνατο του Γιώργου Λυγγερίδη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην Οικογένεια του Γιώργου Λυγγερίδη, του Έλληνα αστυνομικού που έχασε τελικά τη ζωή του μετά από την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε την ώρα της υπηρεσίας του.

Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από την τραγική απώλεια ενός νέου ανθρώπου. Μια ακόμη με αυτουργούς κακοποιά στοιχεία που κινούνται γύρω από τον χώρο του αθλητισμού και τον χρησιμοποιούν ως πρόσχημα για τις εγκληματικές τους ενέργειες.

Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι δύναμη και κουράγιο στους οικείους του. Με την ελπίδα να αποδοθεί δικαιοσύνη γι΄ αυτό το έγκλημα, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής:

Η ΑΕΚ, το τμήμα υγρού στίβου και οι ομάδες υδατοσφαίρισης, εκφράζουν την οδύνη της για το χαμό του Γιάννη Πατέρα, παλαίμαχου πολίστα και παράγοντα του ΑΝΟ Γλυφάδας.

Ο εκλιπών υπήρξε εξαίρετος αθλητής και παράγοντας, με σπουδαίο χαρακτήρα, στηρίζοντας μάλιστα την επανίδρυση των τμημάτων υδατοσφαίρισης της ΑΕΚ, ειδικά με τη φιλοξενία των ομάδων μας στην έδρα της Γλυφάδας.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.