AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο τέλος θα μας πουν ότι αυτοκτόνησε! Ελεύθεροι όλοι οι οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη

Στο τέλος θα μας πουν πως αυτοκτόνησε και όχι πως δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Κατσούρης. Εκεί πάει το έργο. Δεν εξηγείται αλλιώς πως όλοι οι κατηγορούμενοι της δολοφονίας του νεαρού οπαδού της ΑΕΚ αφέθηκαν ελεύθεροι.

Πιο συγκεκριμένα, εκτός φυλακής είναι και οι 105 κατηγορούμενοι για τα αιματηρά επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, τον περασμένο Αύγουστο, τα οποία οδήγησαν στον θάνατο του Μιχάλη Κατσούρη.

Οι ανακριτές της υπόθεσης έκαναν δεκτές και τις τελευταίες αιτήσεις αποφυλάκισης που υπέβαλαν οι τελευταίοι προσωρινά κρατούμενοι κατηγορούμενοι και έτσι πλέον είναι εκτός φυλακής τόσο οι 102 Κροάτες οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ όσο και οι τρεις συγκατηγορούμενοι τους, δύο Έλληνες και ένας αλβανικής καταγωγής. Η διαδικασία των άρσεων της προσωρινής κράτησης ξεκίνησε πριν περίπου δέκα ημέρες οπότε και έγιναν δεκτές οι πρώτες 40 αιτήσεις κατηγορουμένων.

Είχαν προηγηθεί συμπληρωματικές απολογίες κατηγορουμένων καθώς στην υπόθεση απαγγέλθηκε νέα κατηγορία για το αδίκημα της συμπλοκής με θανατηφόρο αποτέλεσμα καθώς και για επιμέρους πράξεις όσον αφορά το αδίκημα της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.