ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Οπαδοί του Ολυμπιακού πέταξαν ναυτική φωτοβολίδα σε αστυνομικό και τον έστειλαν στο νοσοκομείο να παλεύει για τη ζωή του

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο «Γενικό Κρατικό Νίκαιας» ο άτυχος αστυνομικός, ο οποίος δέχτηκε ναυτική φωτοβολίδα στον μηρό του έξω από το γήπεδο του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την προημιτελική φάση του Λιγκ Καπ βόλεϊ των ανδρών.

Ο αστυνομικός που δέχτηκε το χτύπημα στο πόδι του χαροπαλεύει στο «Γενικό Κρατικό Νίκαιας», με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να τον κρατήσουν στην ζωή και κάθε λεπτό που περνάει να είναι ιδιαιτέρως κρίσιμο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο άνδρας των ΜΑΤ (η ηλικία του οποίου είναι γύρω στα 30 έτη) δέχτηκε χτύπημα στη μηριαία αρτηρία του ποδιού του- η οποία μάλιστα τρύπησε- από ναυτική φωτοβολίδα, με αποτέλεσμα να χάσει πολύ αίμα.

Οι άνθρωποι που ήταν γύρω του πρόλαβαν και του έδεσαν το πόδι προκειμένου να περιοριστεί, όσο γίνεται, η απώλεια αίματος και κάλεσαν αμέσως το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Όπως εύλογα καταλαβαίνει κανείς υπάρχει τεράστια αγωνία για τον αστυνομικό, ο οποίος χτυπήθηκε έξω από το «Μελίνα Μερκούρη».