AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τεσσάρα για την Κ17 της ΑΕΚ επί του Λεβαδειακού

Η ΑΕΚ νίκησε 4-0 τον Λεβαδειακό σε αγώνα για την 1η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Κ17 της Super League 2023-24 που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις Athens LifeTech Park στα Σπάτα.

Το σκορ άνοιξε στο 36′, όταν ο Δασκαλοπουλος μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά μετά από πάσα του Γριτσίπη και έστειλε τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Κουτσουδάκης πλάσαρε σε κενή εστία. Στο 47′ οι Παπαδημητριου και Ντάνι συνεργάστηκαν και ο δεύτερος με ωραία προσωπική ενέργεια «πάτησε» περιοχή και έδωσε την μπάλα στον Γριτσίπη που έκανε το 2-0.

Στο 80′, μετά από εξαιρετική πάσα του Αβράσογλου στα δεξιά στον Κολοκοτρωνη, αυτός μπήκε στην περιοχή και «έστρωσε» στον Ψυχογιό για το 3-0. Το σκορ έκλεισε στο 90′ μετά από κάθετη πάσα του Γριτσίπη στον Κολοκοτρωνη που σκόραρε με πλασέ εντός περιοχής.

Οι παίκτες της ΑΕΚ αφιέρωσαν τη νίκη στον άτυχο συμπαίκτη τους Ακύλα Ζούλια που υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον πρόσφατο αγώνα με τον Ολυμπιακό.

ΑΕΚ (Πέτρος Τασουνίδης): Λιακόπουλος, Αρβανιτάκης (70′ Μούρτζινος) Τσαραμανίδης (65′ Λιγάτος) Μπούσιος, Μαρκόπουλος, Αβράσογλου, Παναγιωτόπουλος (46′ Ντάνι) Γριτσίπης, Κουτσουδάκης, Παπαδημητρίου (65′ Κολοκοτρώνης) Δασκαλόπουλος (65′ Ψυχογιός).