AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Τα δίνουν όλα για την πρόκριση ομάδα και κόσμος!

Έτοιμη να τα δώσει όλα για όλα είναι η ανδρική ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ που φιλοξενεί στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων την Γκόρνικ Ζάμπρζε (28/11, 19:45) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου του EHF European League.

Η Πρωταθλήτρια Ελλάδας θέλει μόνο τη νίκη ώστε να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, κόντρα σε μία ομάδα που έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο στη φετινή σεζόν. Η «Ένωση» με νίκη θα φτάσει τους 4 βαθμούς στον όμιλο, θα μειώσει στον πόντο τη διαφορά της από τους Πολωνούς και έτσι θα μπορέσει να διεκδικήσει μέσα στην Ελβετία την πρόκρισή της μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, αναμένοντας νέα ήττα της Γκόρνικ.

Υπενθυμίζουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι η ΑΕΚ ηττήθηκε στην Πολωνία με 9 γκολ διαφορά (30-21), γεγονός που τη φέρνει σε μεινοεκτική θέση σε περίπτωση ισοβαθμίας αν νικήσει με κάτω από 9 τέρματα στο αυριανό παιχνίδι.

Σε αυτή την μεγάλη «μάχη» άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ αναμένουν τη στήριξη του κόσμου. Ο φίλαθλος κόσμος της ΑΕΚ καλείται να γεμίσει το Κλειστό των Άνω Λιοσίων και να γίνει ο έξτρα παίκτης στο σπουδαίο ευρωπαϊκό παιχνίδι του «Δικεφάλου». Την ημέρα του αγώνα μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια (κόστος 10€) από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Φωκών 9, Νέα Φιλαδέλφεια) από τις 11:00 έως τις 15:00 και έξω από το γήπεδο από τις 18:15.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ντράγκαν Τζούκιτς, είδε όλους τους αθλητές του να προπονούνται κανονικά, πλην του τραυματία Τάσου Παπαδιονυσίου που θα απουσιάσει από το μεγάλο παιχνίδι λόγω τραυματισμού.

Ο Ντράγκαν Τζούκιτς δήλωσε για το μεγάλο παιχνίδι: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς στο EHF European League μας περιμένει. Ο αντίπαλός μας είναι σε εξαιρετική φόρμα και φέτος πέτυχε μία μεγάλη νίκη απέναντί μας. Και για εμάς και για την αντίπαλη ομάδα, είναι ένα παιχνίδι που ορίζει τη μοίρα μας στη διοργάνωση και περιμένω ένα δύσκολο και αμφίρροπο παιχνίδι μέχρι το τέλος. Η Ζάμπρζε είναι μία νεανική ομάδα, μαχητική, ποιοτική και καλά προπονημένη και για να είμαστε εμείς χαρούμενοι στο τέλος θα πρέπει να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση τόσο ατομικά όσο και σαν ομάδα. Το σίγουρο είναι ότι όσοι έρθουν στο γήπεδο την Τρίτη, μπορούν να περιμένουν έναν εξαιρετικό αγώνα χάντμπολ, και εμάς να τα δίνουμε όλα για να χαρούμε όλοι μαζί».

Με τη σειρά του ο Πάτρικ Λέμος σχολίασε: «Το να παίζεις ευρωπαϊκά παιχνίδια, είναι πάντα δύσκολο. Θα αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι σαν να είναι τελικός, γιατί έχουμε μία πραγματική ευκαιρία να περάσουμε στην επόμενη φάση. Και αυτό το παιχνίδι είναι “κλειδί”. Πιστεύω 100% στην ομάδα μας και στο τεχνικό μας σταφ. Μπορούμε να πετύχουμε τη νίκη την Τρίτη! Υπολογίζω πολύ στον κόσμο μας, που θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο και να μας στηρίξει, όπως πάντα, ώστε να πάμε για τη νίκη».