AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στους κοιλιακούς οι ενοχλήσεις του Λιβάι Γκαρσία

Πρόβλημα στην κοιλιακή χώρα φαίνεται να αντιμετωπίζει ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος παίρνει το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα και την ΑΕΚ. Η ιστοσελίδα Newsday υποστηρίζει ότι ο φορ του ικεφάλου ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και γι’ αυτό επανέρχεται στην Ελλάδα.

Το ρεπορτάζ επικαλείται τον γιατρό της Εθνικής του Τρίνινταντ και Τομπάγκο Ακάς Ντανάι ο οποίος επιβεβαίωσε καταπόνηση του Λιβάι στους κοιλιακούς, έπειτα από ενόχληση που ένιωσε σε εκείνο το σημείο σε προπόνηση της Κυριακής. Ο Λιβάι σταμάτησε το πρόγραμμα και η απόφαση ήταν να μην παρθεί το παραμικρό ρίσκο. Όλα πάντως θα ξεκαθαρίσουν όταν επιστρέψει στην Ελλάδα και υποβληθεί σε εξετάσεις.

Για τον Λιβάι μίλησε και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομοσπονδίας της χώρας, Σον Φουέντες. Χαρακτηριστικά τόνισε: «Ο Λιβάι Γκαρσία ήρθε στην Εθνική με έναν ελαφρύ μώλωπα στην κοιλιακή χώρα που προκλήθηκε πριν από εβδομάδες, αλλά του δόθηκε άδεια από την ΑΕΚ να παίξει καθώς είχε βελτιωθεί σημαντικά. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης την Κυριακή, ο Γκαρσία ένιωσε περαιτέρω ενόχληση στην κοιλιακή χώρα. Ο γιατρός της ομάδας, Ακάς Ντανάι επιβεβαιώσε καταπόνηση στους κοιλιακούς. Έτσι πάρθηκε η απόφαση να μην διακινδυνεύσει ο παίκτης. Η TTFA επικοινώνησε με την ΑΕΚ και ο Γκαρσία θα επιστρέψει στην Ελλάδα για περαιτέρω αξιολόγηση και θεραπεία».