ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Στάικος: Είχαμε δύσκολο έργο απέναντι στην ΑΕΚ

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Θανάσης Στάικος τόνισε πως η ομάδα έχε βρει τον καλό της εαυτό που είχε και στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, ωστόσο είναι χαμηλά στη βαθμολογία και θέλει βαθμούς. Παράλληλα υποστήριξε πως το σκορ (0-1) είναι δίκαιο και πως η ΑΕΚ είναι μια καλή ομάδα.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

«Αν συνδυάσουμε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, είχαμε μια αξιόλογη εμφάνιση. Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν ανοιχτό, υπήρξαν φάσεις εκατέρωθεν, με την ΑΕΚ να έχει περισσότερες ευκαιρίες αλλά και εμείς είχαμε φάσεις. Ανοιχτό το πρώτο ημίχρονο, διευκόλυνε την ΑΕΚ λόγω χαρακτηριστικών αλλά στην επανάληψη υπήρχε μια διαφορετική τακτική και από τις δυο ομάδες. Προσπαθήσαμε από στατικές φάσεις ειδικά στο τελευταίο εικοσάλεπτο να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι και σε αντεπιθέσεις είχε η ΑΕΚ τις δικές της στιγμές. Δεν ήταν άδικο το σκορ, η ΑΕΚ είναι μια καλή ομάδα, νταμπλούχος, είχαμε δύσκολο έργο. Όντως βρίσκουμε τον χαμένο μας εαυτό όπως στο ξεκίνημα αλλά είμαστε χαμηλά στη βαθμολογία, χρειαζόμαστε βαθμούς, αυτό μετράει».

Για τη στήριξη διοίκησης -παικτών στο πρόσωπό του: «Πιστεύω πολύ στην ομάδα, είναι μια δύσκολη χρονιά όπως και πέρυσι αλλά στο τέλος θα πάρουμε αυτό που αξίζουμε. Όταν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά έχεις ευθύνες. Η διοίκηση με στήριξε και οι παίκτες είναι αυτοί που με έχουν συγκινήσει, έχουμε καλή χημεία. Ο κόσμος μας στήριξε και σήμερα. Να έχουμε ένα κλίμα ενότητας, εμείς πρέπει να παρακινήσουμε τον κόσμο. Αυτοί είναι η δυναμή μας και να δώσουμε την ώθηση να έρθουν πιο ζεστά κοντά μας. Η πόλη και οι φίλαθλοι αγαπούν παθολογικά την ομάδα, αλλά χρειαζόμαστε βαθμούς για ψυχολογία και να διεκδικήσουμε περισσότερα πράγματα στο μέλλον».