AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προσπαθούν να δημιουργήσουν θέμα με τον Πισάρο από το πουθενά

Ο Ματίας Αλμέιδα εμπιστεύεται με κλειστά μάτια τον Ροδόλφο Πισάρο, καθώς τον γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, τη στιγμή που κάποια Μέσα ερυθρόλευκων συμφερόντων προσπαθούν να δημιουργήσουν θέμα από το πουθενά.

Ο Μεξικανός μέσος της ΑΕΚ μετρά 422 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο σε 10 εμφανίσεις, εκ των οποίων μόλις 17 στην Ευρώπη όπου έχει δύο ολιγόλεπτες συμμετοχές ως αλλαγή. Σε αυτές έχει καταγράψει την ασίστ στον Κώστα Γαλανόπουλο για το γκολ της νίκης επί της Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ (1-2). Μια κρίσιμη ασίστ όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια.

Σίγουρα η προσαρμογή του στη χώρα μας δεν μπορεί να γίνει από τη μία μέρα στην άλλη. Χρειάζεται χρόνο αφενός γιατί στα 29 του αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη, έχοντας περάσει όλα τα προηγούμενα χρόνια στο Μεξικό και τις ΗΠΑ. Αφετέρου, ο ρυθμός και η ένταση στην Ευρώπη δεν συγκρίνεται με αυτόν στο MLS, όπου έπαιζε την τελευταία τριετία ο Πισάρο, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο να ακολουθήσει.

Για την ποιότητά του δεν χωρά αμφιβολία. Είναι πάρα πολύ καλός χειριστής της μπάλας. Ψύχραιμος στις μεταβιβάσεις του και δύσκολα θα κάνει το λάθος. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως μιλάμε για έναν παίκτη που έχει 37 διεθνείς συμμετοχές με τη φανέλα του Μεξικού.

Παρόλα αυτά κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν θέμα και να βάλουν… τρικλοποδιές.