AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Πλάθα: Ακόμη δεν έχουμε καταφέρει τίποτα

Ο προπονητής της «Βασίλισσας», Ζοάν Πλάθα, δήλωσε για την αυριανή αναμέτρηση των Άνω Λιοσίων, με αντίπαλο την Κινγκ Στσέτσιν, στο πλαίσιο του BCL:

«Καταρχήν, να κατανοήσουμε όλοι, ότι ακόμη δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Η αντίπαλός μας είναι μία δυνατή ομάδα, και θα είναι πιο δυνατή στο δεύτερο μεταξύ μας αγώνα. Θα πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας. Ξέρουμε πόσο σημαντική είναι για τους αντιπάλους μας μία ενδεχόμενη νίκη, στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του BCL.

Αυτό που επιθυμώ είναι στο τέλος της βραδιάς να έχουμε κερδίσει με τον τρόπο παιχνιδιού, που έχουμε επιλέξει. Αυτό είναι το στοιχείο, που μ’ ενδιαφέρει περισσότερο. Ο αγώνας κόντρα στον Παναθηναϊκό ανήκει ήδη στο παρελθόν. Σημασία για εμάς έχει μόνο η αυριανή αναμέτρηση. Μετά απ’ αυτό θα κοιτάξουμε τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ. Σκοπός μας είναι να παρουσιάσουμε την καλύτερη εκδοχή της ομάδας μας και να πάρουμε τη νίκη.

Ευελπιστώ, ότι τα εισιτήρια (Διαρκείας) θα εξαντληθούν και θα έχουμε το μέγιστο δυνατό αριθμό οπαδών στο γήπεδο για το ματς με Στσέτσιν. Σε όλα τα γήπεδα, που έχουμε αγωνιστεί, οι αντίπαλοι έχουν πλεονέκτημα λόγω της έδρας. Κάτι που δεν ισχύει με εμάς. Θέλω να πιστεύω όμως πως θα καταφέρουμε να φέρουμε τον κόσμο στο «Σπίτι» μας, τόσο στην αυριανή αναμέτρηση, όσο και σε εκείνη του Σαββάτου».