AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Με το βλέμμα στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Περιστέρι

Την ήττα με 14-7 γνώρισε η ΑΕΚ από τον ΝΟ Βουλιαγμένης για την 8η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Γυναικών.

Η «Ένωση» μέτρησε τις δυνάμεις της κόντρα σε μία πιο έμπειρη και δυνατή ομάδα, εν όψει των δύο κρίσιμων ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Περιστέρι. Οι «κιτρινόμαυρες» δεν μπήκαν καλά στο παιχνίδι, μένοντας από νωρίς πίσω στο σκορ, γεγονός που δεν κατάφερε να αλλάξει στη συνέχεια του αγώνα, παρά την καλή παρουσία τους στην πισίνα.

Οι γηπεδούχες προηγήθηκαν με 5-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, βάζοντας δύσκολα στην ομάδα του Μάρκο Μίσιτς. Η ΑΕΚ αντέδρασε στο β’ και στο γ’ οκτάλεπτο, βελτίωσε την άμυνα και την επίθεσή της, με τα επιμέρους σκορ να είναι 3-2 και 3-3. Στην τελευταία περίοδο, οι «κιτρινόμαυρες» έμειναν από δυνάμεις, με το τελικό σκορ να είναι το 14-7.

ΝΟ Βουλιαγμένης – ΑΕΚ 14-7

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 3-2, 3-3, 3-1.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Κουρεμέτη, Γιαννοπούλου 4, Λαγού, Σλίκινγκ 5, Μαρία Πάτρα 3, Στρατηδάκη, Ανδρεάδη, Τζούστρα 1, Αγγελίδη, Λουπάκη, Καπετοπούλου 1, Βάλβη.

ΑΕΚ (Μάρκο Μίσιτς): Λάζαρη, Κολιτσοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Γεωργίου 1, Πάουλι, Καλαϊτζή, Γκίλλα 2, Λογοθέτη 3, Παπαδοπούλου 1, Γαλανοπούλου, Λυκοθανάση, Γαλιατσάτου, Πουλοπούλου, Μαργαρίτη, Χέλμη.