AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Τρέλα Παπασταμάτη: Ζητάει το ΟΑΚΑ για τον τελικό ΑΕΚ – Ισταντς! Φέρτο να ρίξουμε το κλειστό!

Επιθυμία του Σταμάτη Παπασταμάτη μετά την μάγκικη και επική πρόκριση της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ στη Σλοβενία επί της Γκορένιε, είναι να φέρει τον τελικό του EHF Cup στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ.

Ο διοικητικός ηγέτης των κιτρινόμαυρων όπως αποκάλυψε θα ζητήσει να διεξαχθεί αυτό το μεγάλο παιχνίδι εντός έδρας.

Αναλυτικά όσα είπε στο e-handball.gr:

Για τα λόγια του προς του παίκτες μετά την πρόκριση: «Τους θύμισα αυτό που τους είχα πει στον πρώτο αγώνα με την Γκορένιε που είχα και τα γενέθλιά μου ότι αυτά τα αυτά τα παιχνίδια είναι για μεγάλους παίκτες και για μεγάλους άνδρες. Τώρα πρέπει να τελειώσουμε την δουλειά και να πάρουμε το Ευρωπαϊκό».

Όσον αφορά το παιχνίδι είπε: «Ήταν μια σπουδαία πρόκριση και ασφαλώς για μένα προσωπικά μία μεγάλη δικαίωση. Παρότι στο πρώτο ημίχρονο δεν πήγαμε καλά, η ομάδα είχε συνοχή και έβγαλε χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο».

Για τον τελικό με την Ίσταντς ανέφερε: «Το πιθανότερο και το πιο λογικό είναι να ζητήσουμε το ΟΑΚΑ “αίθουσα Νίκος Γκάλης” για τον τελικό».

Δική μας επιθυμία ως AEK24HOURS είναι η πολιτεία να ανοίξει το κλειστό του ΟΑΚΑ για τους Ενωσίτες προκειμένου να δει όλος ο πλανήτης που… ρίχνουμε ένα κλειστό από τη φωνή μας!