AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Κρίσιμη «μάχη» στην Πάτρα για τις… γοργόνες της ΑΕΚ

Στην Πάτρα ταξιδεύει η γυναικεία ομάδα Πόλο της ΑΕΚ που φιλοξενείται από την τοπική Ναυταθλιτική Ένωση (04/11, 17:00) για την 7η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Οι «κιτρινόμαυρες» καλούνται να κατακτήσουν το τρίποντο με το οποίο θα εδραιωθούν στην 8άδα και παράλληλα θα αυξήσουν τη διαφορά τους από τις ομάδες που βρίσκονται χαμηλότερα στη βαθμολογία. Άλλωστε, πλησιάζουν και τα κρίσιμα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Περιστέρι, με αποτέλεσμα να γίνεται ακόμα πιο σημαντική η νίκη στην Πάτρα κόντρα σε μία ισχυρή ομάδα στην έδρα της.

Ο Μάρκο Μίσιτς επέλεξε στην αποστολή τις: Λάζαρη, Κολιτσοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Γεωργίου, Πάουλι, Καλαϊτζή, Γκίλλα, Λογοθέτη, Παπαδοπούλου, Γαλανοπούλου, Λυκοθανάση, Γαλιατσάτου, Πουλοπούλου, Χέλμη, Μαργαρίτη.

O βοηθός προπονητή, Κωνσταντίνος Ακριτίδης, δήλωσε στο aek.gr: «Ο αγώνας με την ΝΕ Πατρών είναι πάρα πολύ σημαντικός για μας. Δεν υπάρχουν περιθώρια για αρνητικό αποτέλεσμα, και οι αθλήτριές μας το γνωρίζουν. Πάμε πολύ συγκεντρωμένοι στην Πάτρα με μοναδικό στόχο τη νίκη. Γνωρίζουμε ότι πάμε σε μια δύσκολη έδρα, αλλά εχουμε δουλέψει αρκετά τις τελευταίες εβδομάδες, γνωρίζοντας ότι πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμους και να βγούμε εμείς από την πισίνα με χαμόγελο. Χρειαζόμαστε τον κόσμο της ΑΕΚ όπως και πέρσι να δώσει το βροντερό παρών στο κολυμβητήριο. Αυτός ο συνδυασμός θα μας φέρει και το επιθυμητό αποτέλεσμα».