AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ισόπαλη αναδείχθηκε η ΑΕΚ (9-9) με τον ΟΦΘ

Ισόπαλη 8-8 αναδείχθηκε η ΑΕΚ με τον ΟΦΘ εντός έδρας στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Ανδρών.

Η «Ένωση» αν και προηγήθηκε λίγο πριν το φινάλε με 7-6 και 8-7, κατάφερε να κερδίσει μόνο 1 βαθμό και να συνεχίσει την πορεία της στο Πρωτάθλημα. Οι «κιτρινόμαυροι» θα αγωνιστούν στο Group 2 της Β’ Φάσης, όπου θα βρεθούν στον ίδιο όμιλο με τις ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 5-8 στον Α’ Όμιλο της Α’ Φάσης.

Αγωνιστικά, η ΑΕΚ δεν βρέθηκε σε καλή αγωνιστική ημέρα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 1-2 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου, ενώ στα πρώτα λεπτά της β’ περιόδου, έφτασαν στο 1-3. Η «Ένωση» κατάφερε να μειώσει σε 3-4 στο τέλος του ημιχρόνου.

Στο γ’ οκτάλεπτο, η ΑΕΚ βελτίωσε την άμυνά της, ωστόσο δεν μπορούσε να βρει κενούς χώρους μπροστά. Το επιμέρους 1-1 της περιόδου, διατήρησε το προβάδισμα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης (4-5). Η ΑΕΚ με επιθετικό… κρεσέντο ανέτρεψε την κατάσταση στο τελευταίο οκτάλεπτο και πήρε το προβάδισμα με 7-6 και 8-7, ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις έχασε την ευκαιρία να «τελειώσει» το ματς. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι πήραν το βαθμό της ισοπαλίας με γκολ 1′ πριν το φινάλε (8-8).

ΑΕΚ – ΟΦΘ 8-8
Τα οκτάλεπτα
: 1-2, 2-2, 1-1, 4-3.
ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Ασβέστης, Βέκκος 1, Σταμέλος 1, Κοκκινάκης 1, Μαυρωτάς Άρ., Παππάς Αλ. 1, Σιαμάς Π., Ζαχόπουλος, Τουρκομένης, Στελλάτος, Αράγια 1, Βούκσεβιτς 2, Παρτσόγλου, Σιαμάς Χρ. 1, Μαρινάγης.
ΟΦΘ (Λάμπρος Βογιατζόγλου): Τσακίρης, Καρατζοβάλης, Βακαρέλης, Στεργίου Γ. 1, Γιώρτσιος 1, Νάνος 2, Ιωσήφ, Φουρναράκης, Παυλίδης Χρ. 3, Κεϊχανί, Βάσιτς 1, Πρωϊμάκης, Βαλτσιώτης, Δημητριάδης, Κορίτσας.