AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Έχασε από τον Υδραϊκό κι… έμπλεξε από νωρίς

Αν και έφτασε πολύ κοντά στη νίκη, η ΑΕΚ ηττήθηκε με 9-8 εντός έδρας από τον Υδραϊκό στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Ανδρών.

Η «Ένωση» πλέον βρίσκεται σε δύσκολη θέση όσον αφορά την είσοδο στην 4άδα του Ομίλου που οδηγεί στο Group 1 της Β’ Φάσης, ενώ σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει θα διεκδικήσει να κατακτήσει μία από τις 2 πρώτες θέσεις του Group 2 ώστε να κυνηγήσει την είσοδό της στα Προημιτελικά.

Οι «κιτρινόμαυροι» αν και προηγήθηκαν με τον Παππά 1-0, είδαν τους φιλοξενούμενους να τους ανατρέπουν το σκορ μέσα σε λίγα λεπτά (1-2). Ο Χρήστος Σιαμάς σκόραρε από κοντά για το 2-2, ενώ ο Ζαζόπουλος σημείωσε το 3-2.

Στο β’ οκτάλεπτο, ο Μαυρωτάς έφυγε στην κόντρα και δίχως να λαθέψει σκόραρε για το 4-2. Η άμυνα της ΑΕΚ δεν κατάφερε να σταματήσει τον Χατζηκυριακάκη (4-3), ενώ μετά ακολούθησαν διαδοχικά λάθη των «κιτρινόμαυρων». Έτσι, η ομάδα της Ύδρας έφτασε στο 4-5, με τον Στελλάτο να βρίσκει δίχτυα στο φινάλε του ημιχρόνου για το 5-5.

Στην τρίτη περίοδο, ο Παρτσόγλου φώναξε «παρών» με μία μεγάλη επέμβαση. Στην άλλη πλευρά της πισίνας ο Χρήστος Σιαμάς με νέο γκολ έκανε το 6-5, γέρνοντα τη ζυγαριά προς την πλευρά της ομάδας του Νίκου Βενετόπουλου. Η ΑΕΚ στην άμυνα συνέχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα, με αποτέλεσμα οι αποβολές που δέχθηκε να δώσουν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να πάρουν εκ νέου κεφάλι στο σκορ. Το 6-7 ήταν το σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το οκτάλεπτο.

Στην τελευταία περίοδο, ο Λιαπάκης έκανετο 6-8. Ο Αράγια έδωσε μεγάλη επιθετική ανάσα στην ΑΕΚ (7-8), αλλά η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Ο Παναγιώτης Σιαμάς το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελικό 8-9.

ΑΕΚ – Υδραϊκός ΝΟ 8-9

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-3, 1-2, 2-2.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Ασβέστης, Βέκκος, Σταμέλος, Κοκκινάκης, Μαυτωτάς Άρ. 1, Παππάς Αλ. 1, Σιαμάς Π. 1, Ζαχόπουλος 1, Τουρκομένης, Στελλάτος 1, Αράγια 1, Βούκσεβιτς, Παρτσόγλου, Σιαμάς Χρ. 2, Μαρινάγης.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ ΝΟ (Νίκος Καραμάνης): Κατσινούλας, Κατσαγούνος 2, Τακάτα, Γκαράνης 2, Χατζηκυριακάκης 2, Σουζούκι 1, Μπλάνης, Ρομπόπουλος, Χατζηστεφάνου, Λιαπάκης 2, Χαραλαμπόπουλος, Ζώρζος, Μητράκης, Κανελλόπουλος, Μουρατίδης.