AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υποχρεωμένη να κερδίσει

Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης θα είναι καταστροφικό. Η ΑΕΚ φιλοξενεί σήμερα (19:30, Cosmote Sport 2) τον Παναιτωλικό στο εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής και θέλει μόνο την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Σήμερα οι νταμπλούχοι θέλουν να μαζέψουν τη διαφορά από την πρώτη θέση, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα και πηγαίνοντας έτσι ήρεμοι στη διακοπή των εθνικών ομάδων.

Για να το κάνουν αυτό όμως θα στερηθούν των υπηρεσιών των Τσούμπερ, Γαλανόπουλου, Γκαρσία, Μοχαμάντι και Σιμάνσκι κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο τους.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Κάλενς, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο, Ζίνι.

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ

Μπορεί ο Ματίας Αλμέιδα να μην έχει ξεκαθαρίσει την αρχική του σκέψη, όμως η απουσία τον αναγκάζουν να προβεί σε συγκεκριμένες αλλαγές. Μια πιθανή 11άδα μπορεί να αποτελείται από τους Στάνκοβιτς, Ρότα, Κάλενς, Μήτογλου, Χατζισαφί, Γιόνσον, Άμραμπατ, Πισάρο, Ελίασον, Αραούχο, Πόνσε.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Διαιτητής: Γκορτσίλας
Βοηθοί: Μεϊντάνας, Στάικος
4ος: Τσιάρας
VAR: Τζήλος, Σαμοΐλης