AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Βραβεύσεις και υποσχέσεις για μια ακόμα καλύτερη σεζόν από την ΑΕΚ

Την τιμητική της είχε η ΑΕΚ στη σημερινή εκδήλωση της παρουσίασης του νέου πρωταθλήματος της Volley League γυναικών, καθώς στην κορυφαία επτάδα του περσινού πρωταθλήματος, είχαν συμπεριληφθεί και βραβεύτηκαν, τρεις περσινές της αθλήτριες (Αρτακιανού, Κουλίκοβα, Νίζετιχ) καθώς και μια που αγωνίζεται φέτος στην ομάδα μας (Λισέτ Μπλάνκο). Γεγονός που καταδεικνύει και τη σπουδαία δουλειά του Γιουνούς Οτσάλ στην «Ένωση».

Ο προπονητής μας, μαζί με την αρχηγό μας, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, αλλά και τις αθλήτριες μας, Εβίτα Ξηντάρα, Παναγιώτα Ξανθοπούλου και Λισέτ Μπλάνκο, τίμησαν τη λαμπρή εκδήλωση, ενώ τη διοίκηση, εκπροσώπησαν, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΑΕΚ, Πάνος Λούπος, ο υπεύθυνος γραφείου Τύπου, Γιάννης Κορομηλάς, η υπεύθυνη του τμήματος βόλεϊ, Κωνσταντίνα Πασσιά, καθώς και ο υπεύθυνος του τμήματος μάρκετινγκ, Παναγιώτης Ζευκίλης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γιουνούς Οτσάλ: «Είμαι πολύ περήφανος για ό,τι κάναμε πέρσι. Αυτή τη σεζόν έχουμε νέες παίκτριες και νέα νοοτροπία. Θέλουμε φυσικά χρόνο, για να φτιάξουμε μία ομάδα όπως την περσινή σεζόν. Τώρα είμαστε στη διαδικασία να δημιουργήσουμε κάτι ακόμα καλύτερο σε σχέση με πέρσι».

Λαμπρινή Κωνσταντινίδου: «Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω με τη σειρά μου την Ομοσπονδία για τη σημερινή εκδήλωση. Πιστεύω πως το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και διαφορετικό από πέρσι. Στόχος μας είναι να γευτούμε ό,τι γευτήκαμε και πέρσι».