AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα μάτια του Αλμέιδα είναι στους διεθνείς

Τα Σπάτα άδεια από το γεγονός πως οι διεθνείς της ΑΕΚ βρίσκονται με τις εθνικές τους ομάδες. Ο Ματίας Αλμέιδα έχει τα μάτια του στραμμένα πάνω τους για να μην συμβεί το παραμικρό λόγω των υποχρεώσεων που έχει η ομάδα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Την Παρασκευή έπαιξαν βασικοί οι Ζίνι, Χατζισαφί με Αγκόλα και Ιράν αντίστοιχα, ενώ ο Μοχαμαντί μπήκε ως αλλαγή επίσης με το Ιράν.

Ο Μουκουντί προχθές αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του φιλικού του Καμερούν με τη Ρωσία, ενώ ο Σιμάνσκι έμεινε στον πάγκο της Πολωνίας, όπως και ο Βίντα στο ματς της Κροατίας με την Τουρκία. Ο Χρυσόπουλος έπαιξε βασικός στη χθεσινή ισοπαλία (2-2) της Εθνικής Ελπίδων με την Κροατία στην Τρίπολη.

Ωστόσο τα βλέμματα όλων έπεσαν πάνω στην εντυπωσιακή εμφάνιση των Μάνταλου και Ρότα στο μεγάλο διπλό της Εθνικής στο Δουβλίνο απέναντι στην Ιρλανδία, μιας και ο Γαλανόπουλος έμεινε στον πάγκο.

Απόψε αγωνίζεται με τη Σερβία ο Γκατσίνοβιτς, ο οποίος προορίζεται ακόμα και για βασικός, κάνοντας επανεμφάνιση στο εθνικό του συγκρότημα μετά από τρία χρόνια. Ο Πινέδα παίζει τα ξημερώματα στο φιλικό του Μεξικού με την Γκάνα στις ΗΠΑ και αναμένεται κι αυτός να παίξει βασικός.

Αυτό όμως που ίσως “καίει” περισσότερο τον Ματίας Αλμέιδα είναι ο Αλεξάντερ Κάλενς. Ο Περουβιανός στόπερ της ΑΕΚ δεν ακολούθησε την αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του στη Χιλή. Αιτία; Η κόπωση. Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός κάνει θεραπεία και στην Ένωση περιμένουν να μάθουν τα νεότερα για την κατάστασή του.