AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνδέουν τον Βέγκα της Τσίβας με την ΑΕΚ λόγω Αλμέιδα

Ο Αλέξις Βέγκα βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Τσίβας και εμπλέκεται σε μεταγραφικό σενάριο με την ΑΕΚ λόγω του Ματίας Αλμέιδα.

Ο Μεξικανός δεν υπολογίζεται λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων. Στην πατρίδα του εκτιμούν πως πιθανός προορισμός του είναι η Ευρώπη και η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα.

«Δεν είναι εντελώς κλειστή η ευρωπαϊκή πόρτα, αφού αρκετές ομάδες έχουν τα χαρακτηριστικά που θα έκαναν πιθανή την έλευσή του. Στην πρώτη περίπτωση είναι η ελληνική ΑΕΚ, όπου ήδη παίζουν εκεί οι συμπατριώτες του Ροδόλφο Πισάρο και Ορμπελίν Πινέδα. Ο πιο σημαντικός λόγος είναι ότι την ελληνική ομάδα διευθύνει ένας από τους προπονητές που εμπιστεύονται περισσότερο τους Μεξικανούς ποδοσφαιριστές, ο Ματίας Αλμέιδα. Λαμβάνοντας υπόψη το χαμηλό κόστος αυτής της μετακίνησης, το στοίχημα θα ήταν εφικτό», αναφέρεται στην ιστοσελίδα elboton, που εξετάζει τα πιθανά σενάρια για το μέλλον του Βέγκα.

Ο 25χρονος Μεξικανός μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως επιθετικός όσο και ως αριστερός εξτρέμ και φέτος μετρά 7 συμμετοχές κι ένα γκολ. Με την εθνική Μεξικού μετρά 27 συμμετοχές και 6 γκολ.