AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις με νίκη θέλει να συνδυάσει η ΑΕΚ κόντρα στη Σάσαρι

Η ΑΕΚ θέλει να κάνει το “2 στα 2” στο φετινό Basketball Champions League. Η Βασίλισσα αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ (25/10, 21:30, Cosmote Sport4) στη Σαρδηνία της Ιταλίας και στο «Palasport Roberta Serradimigni» την Ντιναμό Σάσαρι για τη 2η αγωνιστική του BCL με μοναδικό στόχο το πρώτο διπλό της σεζόν.

Η ΑΕΚ έχει αρχίσει και βρίσκεται ρυθμό μετά τις νίκες κόντρα σε Λούντβιγκσμπουργκ και Απόλλωνα Πατρών στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων και θέλει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ που έχει «χτίσει» και στο καλό πρόσωπο που έχει παρουσιάσει στα τελευταία της παιχνίδια, προκειμένου να κάνει ένα ακόμη βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στα αγωνιστικά, ο Ζοάν Πλάθα, θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Εμφιόντου Καμπενγκέλε, ο οποίος βρίσκεται στα «πιτς» μετά τη θλάση που υπέστη στον αγώνα με τη Λούντβιγκσμπουργκ και του στέρησε τη συμμετοχή στον αγώνα του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Πατρών.

Από την πλευρά της τώρα, η Ντιναμό Σάσαρι δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τις φετινές της επίσημες υποχρεώσεις, μετρώντας τέσσερις ήττες στα πέντε πρώτα παιχνίδια της. Στην πρεμιέρα του BCL ηττήθηκε πολύ πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 93-85 από την Σζτσετσίν στην Πολωνία, ενώ, πριν από λίγες ημέρες υπέστη βαριά εκτός έδρας ήττα με 80-66 από τη Βίρτους Μπολόνια στο ιταλικό πρωτάθλημα.