AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στάνκοβιτς: Να κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ

Αποθέωση και στήριξη από τον κόσμο της ΑΕΚ στο πρόσωπο του Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ δήλωσε πως θέλει να κλείσει την καριέρα του στους κιτρινόμαυρους.

Ο Αυστριακός πορτιέρο μίλησε ύστερα από τη νίκη (2-0) της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ και μοιράστηκε τις σκέψεις του για την πολύπλευρη στήριξη που έλαβε από τον κιτρινόμαυρο οργανισμό μετά το λάθος του στη Μασσαλία. «Μου έδειξαν ότι ήταν σωστή η απόφαση να έρθω στην ΑΕΚ», τόνισε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά, ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς μίλησε στην εκπομπή «Monday FC» για:

-τα συναισθήματά του μετά το παιχνίδι: «Είμαι πολύ χαρούμενος για απόψε γιατί κάναμε πολύ καλή εμφάνιση και αξίζαμε τη νίκη. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και άλλο γκολ. Στο τέλος ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση και τρεις βαθμοί κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ».

-τις σκέψεις του για τη στήριξη που έλαβε: «Απίστευτη η στήριξη από το κλαμπ, από τους οπαδούς, από τον προπονητή, από τους συμπαίκτες μου, από όλο το σταφ. Μου έδειξαν ότι ήταν σωστή η απόφαση να έρθω στην ΑΕΚ. Κάποια μέρα θα φύγω από την ΑΕΚ, αλλά θα τη θυμάμαι για πάντα. Η ΑΕΚ είναι μια οικογένεια».

-το εάν έχει αποφασίσει από τώρα να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ: «Ναι. Είμαι πολύ άνετος εδώ. Είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ. Αυτή η υποστήριξη. Με κάνουν πολύ περήφανο που είμαι εδώ και μου αρέσουν τα πάντα εδώ».

-το εάν ήταν έκπληξη για τον ίδιο το βίντεο που έπαιξε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης: «Ναι, δεν το περίμενα. Έπαιξα έξι χρόνια στην Αούστρια πριν έρθω στην ΑΕΚ, αλλά ποτέ δεν έλαβα κάτι τέτοιο όπως σήμερα. Ήταν έκπληξη για μένα. Η αλήθεια είναι ότι στην προθέρμανση δεν ήμουν τόσο συγκεντρωμένος, επειδή κοιτούσα το βίντεο (γέλια). Τους ευχαριστώ πολύ όλους».