AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη για να… ΠΑΣ Ευρώπη πρέπει να πάρεις σήμερα ΑΕΚ

Όσοι νομίζουν στην ΑΕΚ πως το σημερινό (19:30, Cosmote Sport 1) παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ θα είναι εύκολο κάνουν λάθους. Το αντίθετο! Οι Ηπειρώτες έρχονται στην Αθήνα για να κάνουν ζημιά στην Ένωση και να την αφήσουν εκτός Ευρώπης. Για το λόγο αυτό οι κιτρινόμαυροι θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί για να πάρουν το τρίποντο.

Τα προβλήματα για τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο δεν λείπουν, καθώς εκτός είναι οι Αραούχο, Βράνιες, Σιμόες, Γέβτιτς και ο μόνιμος απών Γαλανόπουλος. Έτσι θα πορευτεί μια την ίδια περίπου 11άδα όπως στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό την περασμένη Κυριακή.

Δηλαδή με τον Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, τους Ρότα, Τζαβέλλα, Μήτογλου και Μοχαμάντι στην άμυνα, τους Κριχόβιακ, Σιμάνσκι και την επιστροφή του Μάνταλου στη μεσαία γραμμή και τους Τσούμπερ, Γκαρσία και τον Αμραμπατ στην επίθεση.

Η αποστολή: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Φράνσον, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.