AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Σφαγή και ήττα από τη διαιτησία για την ΑΕΚ

Την ήττα με 11-10 γνώρισε η ΑΕΚ από τον ΝΟ Βουλιαγμένης για την 5η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Ανδρών, παρά την εκπληκτική εμφάνιση που πραγματοποίησε.

Η «Ένωση» τα έδωσε όλα, έφτασε πολύ κοντά στη νίκη, ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα απώλεσε την ισοπαλία λόγω καταλογισμού οφσάιντ από τους διαιτητές. Ακόμα κι έτσι, η ΑΕΚ κρατά την πολύ καλή εμφάνιση και τα αντανακλαστικά που έδειξε η ομάδα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Σκορ και… θέαμα πρόσφεραν στο πρώτο οκτάλεπτο οι δύο ομάδες. Παππάς, Μαρινάγης και Βέκκος σκόραραν για την ΑΕΚ, όμως τα λάθη στην άμυνα έδωσαν το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με 3-4. Η «Ένωση» απάντησε στη β’ περίοδο, και με τους Παππά, Μαρινάγη και Σιαμά προηγήθηκε με 6-5.

Καζάζης και Σιαμάς Παναγιώτης ανέβασαν τη διαφορά στα 3 τέρματα (8-5) για την ΑΕΚ στη γ’ περίοδο. Η ομάδα του Νίκου Βενετόπουλου δεν μπόρεσε να σταματήσει τον Κουρούβανη, με τον τελευταίο να σκοράρει 3 τέρματα για το 8-8, με την περίοδο να ολοκληρώνεται με σκορ 9-9.

Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν άλλα δύο γκολ, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με 9-11, ωστόσο η ΑΕΚ δεν το έβαλε κάτω. Ο Μαρινάγης με ωραίο τελείωμα έκανε το 10-11, ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα η ΑΕΚ σκόραρε με τους διαιτητές να καταλογίζουν οφσάιντ, γεγονός το οποίο οδήγησε σε θύελλα αντιδράσεων από τον πάγκο της «Ένωσης».

AEK – NO Bουλιαγμένης 10-11

Tα οκτάλεπτα: 3-4, 3-1, 3-4, 1-2.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Ασβέστης, Βέκκος 1, Ζαχόπουλος, Κοκκινάκης, Σιαμάς Γ., Παππάς Αλ. 3, Σιαμάς Π. 1, Φωτεινάκης, Τουρκομένης, Καζάζης 1, Αράγια, Βούκσεβιτς, Παρτσόγλου, Σιαμάς Χρ. 1, Μαρινάγης 3.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλαντιμίρ Βουγιατσίνοβιτς): Λεβαντής, Χαλυβόπουλος Αρ., Σπάχιτς, Καλογερόπουλος 3, Αλμύρας 3, Ούμποβιτς 1, Σαπουνάκης, Μπέλεσης, Καστρινάκης, Γιαννάτος, Κουρούβανης Ν. 4, Κωνσταντόπουλος, Ανδρεάδης, Χατζής, Αλευράς.